Cura i dečko na spoju

Bilo bi nam puno lakše kada bi na prvom spoju mogli biti u potpunosti iskreni. I kada bi znali da je osoba s kojom smo na spoju prema nama isto 100% iskrena. Uštedjeli bi si puno vremena i pokoje slomljeno srce.

Odmah bi znali na čemu smo i je li to osoba za nas. Ne bi bilo zavlačenja. Kada bi na prvom spoju mogli pitati stvarno ono što nas potajno zanima i kada bi znali da ćemo dobiti iskrene odgovore, dejtanje bi bilo puno lakše. U stvarnosti, nema šanse da pitamo otvoreno i to još na prvom spoju neka od ovih pitanja. Nije niti jedno od njih uvredljivo ili ružno, samo su malo previše direktna i mogla bi izgledati napadno. Čak da ih i pitamo, ionako ne bi ništa s tim postigli jer vjerojatno ne bi dobili iskren odgovor. Ali da možemo, olakšali bi si maksimalno. Evo koja su to pitanja.

1.Kako to da si solo?
Pitanje koje ćeš ga sigurno pitati, ali ako misliš da ćeš dobiti stvarno iskren odgovor…u većini slučajeva ipak nećeš.

2.S koliko se još cura trenutno dopisuješ i dogovaraš spojeve?
Nema šanse da ovo pitamo, ali nas jako zanima. Odmah bi nam otkrilo koliko je zainteresiran i istražuje li još i druge opcije.

3.Jesi li ikada prevario curu?
Većina će reći „neeee“, ali dobar dio tih „ne“ je zapravo „da“. Sve ovisi o tome što netko podrazumijeva pod varanje i koliko je iskren. Ono što najčešće dečki ne računaju pod varanje, a cure da, je dopisivanje s nekim drugim.

4.Zašto ste ti i bivša stvarno prekinuli?
Reći će ti razlog prekida, ali je li to pravi razlog? Ne uvijek. Pogotovo ti neće odmah sve reći, dok te bolje ne upozna. Tek ćeš kasnije možda saznati pravu (i ne baš lijepu) istinu.

Pristojno ponašanje Ponašanja koja su sve rjeđa kod dečki, a na koja cure padaju: 9 džentlmenskih poteza koji nisu staromodni

5.Jesi li još uvijek zaljubljen u bivšu?
Koliko često bacaš oko na njene društvene mreže? Izgledala bi kao opsjednuta luđakinja da to pitaš, a zapravo bi ti odgovor mogao jako puno pomoći.

6.Da ti se bivša sada javi i kaže ti da te želi natrag, bi li pristao?
Još jedan način na koji se može saznati je li netko stvarno prebolio bivšu ljubav. Očekuje se da će reći da joj se ne bi vratio, ali to nije stvarna istina baš uvijek.

7.Planiraš li me poljubiti na ovom spoju?
Da znaš očekivati to ili ne. Bila bi manje nervozna kada bi znala.

8.Želiš li pravu vezu ili samo casual?
Skroz je okej pitati ovo pitanje. Nemoj pretpostavljati da znaš što želi. Kada ga pitaš, možeš se samo nadati da će biti stvarno iskren i da te neće zavlačiti. Nažalost, puno puta se dogodi da ipak nije bio baš iskren.

9.Jesi li onaj tip dečka koji odbija koristiti kondome?
Siguran seks je obavezan. Bez zaštite ništa. Neki dečki jednostavno odbijaju koristiti kondome i koriste najgluplje izlike ikad. Odmah možeš znati da ti takav ne treba.

Poljubac Kada želiš propasti u zemlju od srama – najneugodnije situacije koje ti se mogu dogoditi na prvom dejtu

10.Što si prvo pomislio kad si me vidio?
Neće ti reći ono što je stvarno prvo pomislio. Iskreno mišljenje nije baš 100% iskreno.

11.Hoćeš li mi se stvarno javiti odmah nakon spoja ili planiraš igrati igrice?
Tko ne bi htio znati! Umjesto da čekaš kraj mobitela da ti se javi i da budeš razočarana svaki put kada dođe poruka, a nije od njega.

12.Koliko ti se sviđam od 1 do 10?
Još jedno pitanje na koje nećeš uvijek dobiti baš skroz iskren odgovor.

prvi spoj dejt ljubav pitanja što pitati dobiti iskrene odgovore znati na čemu si iskrenost

Još vijesti