Slika nije pronađena

U današnje vrijeme, sve više ljubavnih parova se upoznaje upravo u online obliku. Prošla su vremena kada su se svi odmah sastajali uživo, pa su se i tada odmah upoznali, ali je danas situacija ipak nešto drugačija – pogotovo za one koji koriste dating aplikacija s namjerom da upoznaju nekoga.

Kada se upoznaš s nekim preko poruka, u glavi imaš stotinu pitanja koja bi im mogla postaviti. No, kako ne bi ispala creepy, najbolje je pitanja postavljati postepeno i u skladu s vašom trenutnom situacijom i izgradnjom odnosa. Međutim, postoje pitanja koja moraš pitati dečka prije vašeg prvog susreta ili spoja uživo ukoliko ste se do sada dopisivali samo preko poruka. Ne samo što će vam prvi spoj zbog toga možda bolje proći, već ćeš i saznati nešto za što do sada nisi imala prilike pitati!

1.Jesi li sramežljiv kod upoznavanja uživo?
Ovo pitanje ti je vrlo bitno s obzirom na to da mnogi ljudi su puno opušteniji tijekom dopisivanja, dok ih uživo obuzme osjećaj srama. Baš zato moraš postaviti ovo pitanje jer će ti on, vrlo vjerojatno, iskreno odgovoriti preko poruka je li sramežljiv ili ne pa ti tada možeš procijeniti kako se ponašati pri vašem prvom susretu.

via GIPHY

 

2.Čime se baviš, studiraš, radiš ili ideš u školu?
To su neke stvari koje spadaju pod općenite informacije koje moraš znati o dečku. Osim toga, zbog tih stvari se možda nećete uspjeti naći u vrijeme kada tebi odgovara ukoliko on tada ima nekih svojih obaveza. Zato se uvijek prvo uvijek raspitaj kako bi se mogli organizirati, a ujedno ćeš i saznati nešto novo o njemu.

Slika nije pronađena Došao po nju na prvi spoj koji se pretvorio i u zadnji – prizor koji se ne bi svidio niti jednoj curi

3.Voliš li više gledati filmove ili uživati na kavi?
Ovime ćeš odmah otkriti odgovaraju li ti njegove navike, ukoliko ti više možda voliš filmove ili ispijanje kave na suncu. No, na taj način možeš i ti isplanirati vaš prvi spoj jer ćeš zaključiti trebate li ići u kino pogledati neki novi film ili samo sjesti na kavu te uživati u razgovoru i proljetnom suncu. S ovim pitanjem ne možeš nikako pogriješiti.

via GIPHY

 

4.U kojem smjeru želiš da ide naš odnos?
Jedno od onih težih pitanja koje bi mu trebala postaviti je upravo ovo. Trebala bi znati koje su njegove namjere prije vašeg prvog susreta kako bi se na tom prvom spoju uživo mogla i ponašati u skladu s tim namjerama. Pogotovo ako te on ipak vidi samo kao prijateljicu pa da znaš kako postupiti pri vašem prvom susretu uživo.

Slika nije pronađena S ovim nema šale: Obavezna 'sitnica' koju svaka cura mora napraviti prije odlaska na prvi spoj

5.Voliš li više kavu, čaj ili nešto treće?
Napitci koje netko voli piti predstavljaju bitnu informaciju koju moraš znati o njemu. Na temelju toga ćeš znati u kakvu vrstu kafića trebate ići, ukoliko će vam tako izgledati prvi dejt. Ako više voli tople napitke, možeš izabrati neki miran i ugodan kafić s toplom atmosferom, a ako je više tip za alkohol, uvijek možete otići u neko drugo mjesto koje i nije toliko mirno, poput večernjeg izlaska u klub.

via GIPHY

 

6.Kako bi želio da izgleda naš prvi spoj?
U ovoj situaciji je bitno da saznaš kakva su njegova razmišljanja, ali i očekivanja oko vašeg prvog spoja. Možda ti u glavi imaš totalno neku drugačiju predodžbu o tome kako će izgledati vaš spoj u odnosu na njegova očekivanja. Pa zbog toga, kako ne bi ostavila loš dojam, moraš saznati i njegova razmišljanja o vašem prvom spoju.

7.Kako si danas?
Taj dan kada idete na spoj ga moraš obavezno pitati kako se osjeća. Njegov odgovor može promijeniti totalni raspored i atmosferu cijelog spoja, pa bi bilo dobro da to saznaš prije vremena. Razlog tome je taj da ti on neće možda sam reći da mu je dan bio loš, kako ne bi pokvario dejt, ali ga ti to možeš pitati da mu olakšaš, a samim tim imate i novih tema za pričati taj dan na spoju.

via GIPHY

 

8.Da možeš cijeli dan raditi nešto zabavno, što bi radio?
Ovo pitanje ti može pomoći prilikom planiranja vašeg prvog spoja, ako oboje nemate inspiracije kako bi taj spoj trebao izgledati. Ukoliko ti spomene neku zabavu koja je izvediva, možeš ju iskoristiti za vaš prvi dejt pa time iznenaditi njega i uljepšati mu dan. Osim toga, možda on tebi vrati isto pitanje pa isto takvo iznenađenje pripremi za tebe. U svakom slučaju, ne možeš pogriješiti!
 

spoj prvi susret simpatija pitanja

Još vijesti