Slika nije pronađena

Da o nekome ostaviš dobar prvi dojam, taj dojam se stječe na osnovu različitih faktora, koji definitivno uključuju i higijenu te prostor u kojem boravite. No, ova cura nije stekla nikakav dobar dojam o ovom dečku s kojim je išla na prvi spoj i to sve na temelju njegovog auta s kojim je došao po nju!

Ako je netko ostao neugodno iznenađen, to je definitivno ova cura. Naime, snimila je video o tome kako izgleda auto dečka s kojim ide na prvi spoj. Jedino što možemo reći na njegov auto je to da treba zaista dubinsko čišćenje, a ova cura sigurno nije stekla dobar prvi dojam o njemu s obzirom na to koliko mu je auto bio prljav i zatrpan različitim smećem, poput praznih kutija od cigareta, papirića i opušaka: 'Upravo sam prvi put upoznala ovog dečka i mogu reći da ga više neću vidjeti' – napisala je u videu.

Ovaj video je izazvao pravu raspravu u komentarima gdje su jedni na strani tog dečka jer misle kako su svi mladi neuredni, a ovu djevojku su čak tražili da snimi svoju sobu kako bi vidjeli da je situacija kod nje možda i slična kao u njegovom autu. No, drugi ipak misle kako ovo definitivno nije lijep način da prvi puta upoznaš curu kada je u pitanju tako prljav auto: 'Zašto bi uopće pokupio curu u ovakvom autu? Nije smješno, ali ovo je njegov auto?! Kako mu onda tek kuća izgleda?! Jednostavno ne' – napisala je jedna pratiteljica. Djevojka je poslije objavila kako je taj dečko vidio njezin video na TikToku i da ju sada želi ponovo odvesti na novi spoj jer je očistio auto. Sigurni smo kako mu je bilo neugodno, ali je zaista trebao očistiti auto i prije prvog spoja, a ne tek kada je vidio svoj auto na TikToku.

Pogledajte još:

Prije spoja lagao curi da je visok 190 centimetara – problem s visinom je riješio, ali je dobio puno hejtova

Niti celebovi ne briljiraju uvijek na prvim spojevima – ispričali su svoja sramotna i loša iskustva

Svi pričaju o outfitu koji je Rihanna nosila na spoj - spojila je nespojivo! Pun pogodak ili fejl? [FOTO]

smeće auto spoj fail prvi dojam

Još vijesti