Galerija Djevojke Ako nemaš razmak među bedrima tzv. 'bikini gap' Sitne dlačice na tijelu ili dlake na rukama +9 Grbav nos

Ono što ti vidiš kao svoje nedostatke i stvari koje te čine manje privlačnom, dečki vide kao nešto privlačno. Tko bi ih razumio nekada! Otkrili su oko kojih to stvari misle da se cure zamaraju i živciraju bez razloga.

Svi imamo neke stvari zbog kojih smo nesigurni i neke detalje na izgledu koje smatramo kao manama koje nas ne čine dovoljno privlačnima. U većini slučajeva je ipak istina da se zamaramo bez razloga i da nitko drugi osim nas samih to ne smatra nedostatkom. Pogotovo takva razmišljanja dolaze do izražaja kada se želimo svidjeti nekom dečku. Onda mislimo da mu se nećemo svidjeti zato što nismo dovoljno mršave, imamo celulit ili ožiljke od akni. Na Redditu je jedan korisnik pitao pripadnike muškog spola da napišu koje su to stvari za koje znaju da se cure oko njih živciraju, a koje dečkima uopće nisu odbojne, dapače, niti ih ne dožive ili im se sviđaju. Ovo su neki od najboljih odgovora koje moraš čuti. Pogledaj u galeriji iznad što to dečki vole na curama, a mi same to doživljavamo kao mane.

Samopouzdanje Stvari oko kojih su dečki nesigurni pred curama, a ne bi trebali biti: Ovih 8 sitnica curama ne smetaju

Robert Pattinson i Shakira I slavne osobe imaju nesigurnosti: Njih 8 je otkrilo što to mrze na svom izgledu

Nesigurnosti cure samopouzdanje mane dečkima se sviđa dečki vole na curama ne smeta im

Još vijesti