Robert Pattinson i Shakira

Mislimo da su slavni puni samopouzdanja jer nam izgledaju predivno, ali istina je da su oni baš kao i mi – nesigurni i uvijek pronađu nešto na sebi što im se ne sviđa. Samo neće uvijek svatko od njih biti to spreman priznati.

Rijetko tko će biti 100% zadovoljan s tim kako izgleda kada se pogleda u ogledalo, većina će ipak pronaći nešto što nije kako bi htjeli, piše Brightside. Nekima je to nos koji misle da im je prevelik, drugi mrze svoje kratke noge, a treći se živciraju jer nemaju grudi. Ispada da se i slavne osobe bore s takvim problemima kao i mi, i to slavne osobe za koje bismo rekli da su predivne! E pa oni misle da imaju nedostatke, a evo koje to.

Scarlett Johansson
Iako je uvijek na listama najzgodnijih žena na svijetu, Scarlett je jednom prilikom otkrila da ne voli svoja bedra.

 

 

Ian Somerhalder
Jedan od najsexy vampira svih vremena ima problema s tim kako mu izgleda glava, točnije uši. Misli da su previše špičaste i zbog toga ga je tata uvijek zvao 'slon'. I izgleda da je to ostavilo traga.

Olivia Rodrigo s dečkom Olivia Rodrigo pokazala dečka – i fanovi nisu sretni! Radi se o liku kojeg prati loš glas

Angelina Jolie
Je li moguće da prelijepa Angelina misli da nešto na njoj ne izgleda dobro? Da! Priznala je da ima itekako puno problema sa samopouzdanjem, točnije, da ga nema. Misli da ima hrpa toga što na njoj ne izgleda dobro, čak se i opisala da izgleda kao smiješni lik iz 'Muppeta'.

 

 

Julia Roberts
Još jedna lijepa glumica na ovoj listi koja misli da nije lijepa. Julia je uvjerena da ima ružna usta i da joj kosa izgleda kao slama.

Robert Pattinson
Novi Batman je puno puta proglašen jednim od najzgodnijih muškaraca na svijetu, ali on to ne vidi. Dok su snimali 'Sumrak' posebno je bio pun nesigurnosti, i to onda kada je trebao skinuti majicu. Mislio je da ne izgleda dobro i uvlačio trbuh da izgleda mršavije.

 

 

Keira Knightley
Keira ima takvo tijelo da uvijek izgleda premršavo. I zbog toga se počela osjećati ružno, jer su ju ljudi uvijek kritizirali zbog mršavosti. Nije da se izgladnjuje ili da je na nekim ekstremnim dijetama, jednostavno tako izgleda. I zbog reakcija drugih, počela je mrziti to što izgleda tako mršavo.

Met Gala Odjevne kombinacije s Met Gala koje su do sada ostavile najveći dojam: Ove su bile pun pogodak [FOTO]

Shakira
Latino diva za kojom mnogima (i curama i dečkima) curi slina ne misli za sebe da izgleda tako dobro. U jednom je intervjuu priznala da joj smeta što je tako niska, želi da su joj noge dulje, da su joj bokovi manje izraženi, da joj stražnjica nije toliko velika i da joj je kosa ravnija. Sad se pitamo ima li Shakira dobar vid.

 

 

Nicole Kidman
Zadnja glumica koja ne voli svoje tijelo je Nicole Kidman. Ona želi tijelo kakvo ima Jennifer Lopez, što ju u potpunosti razumijemo, jer svi bi htjeli tijelo kao J.Lo. Njeno je tijelo više ravno i nema baš obline, zbog čega se ne osjeća najbolje.

Slavne osobe Izgled ne vole na sebi samopouzdanje Nesigurnosti

Još vijesti