U kinu

Cinestar svako toliko počasti ljubitelje filmova nekom akcijom, a sada za to imaju i poseban razlog. Slave 20. rođendan i zato na jedan dan ulaznice za kino daju po sniženim cijenama.

Ulaznice za kino inače nisu najjeftinije i mnogima sigurno nije moguće redovito izdvajati novce za otići u kino. Upravo zato volimo ovakve prilike! Cinestar svako toliko daje ulaznice po promo cijenama, a navala tada bude OGROMNA. Nema sumnje da će tako biti i sada kada slave svoj 20. rođendan! Tom prilikom će u srijedu, 22. studenog, sve ulaznice biti 2.50 eura (18.84 kn – za one koji se još nisu prebacili u potpunosti na eure).

Mean Girls i Friends Test koji će ti otkriti kojem si liku iz filma ili serije najsličnija po osobnosti

Promo cijena vrijedi samo taj jedan dan i ne vrijedi za Gold Class i pretpremijerne projekcije, za sve ostale – da. Ulaznice po ovim promo cijenama se mogu kupiti već sada!

 

 

Ulaznice već sada možeš kupiti na blagajnama, online ili putem Cinemata, u svakom će slučaju vrijediti popust. S obzirom da popust ne vrijedi za pretpremijere, to znači da se samo crtić „Wish“ neće moći pogledati po promo cijeni, svi ostali filmovi hoće. Ulaznice se svaki put jako brzo rasprodaju kada je neka ovakva akcija, zato nemoj predugo čekati jer bi mogla propustiti priliku. Trenutno u kinu igra novi nastavak „Igra gladi“, kao i neki dobri triler i horori koji bi ti mogli biti zanimljivi.

No Hard Feelings - 8 Nova romantična komedija s Jennifer Lawrence je zapravo inspirirana stvarnim događajem

CineStar film promo jeftinije ulaznice ovog studenog datum promo cijena ulaznica u kino

Još vijesti