Kafići

Dobrodošli u svijet čarolije, okusa i nezaboravnih doživljaja u srcu Zagreba! Zagreb krije pet dragocjenih kafića koji nude nevjerojatne priče i jedinstvena iskustva. Kroči u svijet mačaka, čarobnjaštva, elegantnih putovanja Orient Expressom te uživanja u prefinim napicima na najljepšim terasama.

Ziggy's Coffee - 5 Bili smo u Ziggy's Coffee: Kafiću koji nazivaju zagrebačkim Starbucksom! Što nude i vrijedi li ga posjetiti?

Cat Caffe Zagreb: Oaza za ljubitelje mačaka i dobre kave
Cat Caffe Zagreb privlači posjetitelje svojim ugodnim domaćinima, ljubaznim osobljem i jedinstvenom atmosferom. Ovdje mačke slobodno šeću prostorom, pružajući posjetiteljima dodatnu radost i priliku za maženje i igru. Iskustvo je posebno namijenjeno ljubiteljima mačaka i onima koji traže opušteno mjesto za uživanje.

 

Potter: Čarobni ugođaj u srcu Svetica
U srcu zagrebačkih Svetica, Potter je kafić inspiriran čarobnjakom iz omiljene nam priče. Idealno je mjesto za druženja nakon škole ili predavanja. Kava je odlična, a priprema ti ju ljubazno i simpatično osoblje. Potter je prostor koji poziva na čarobna iskustva i opuštanj

 

Orient Express: Putovanje kroz prošlost i prostor
Orient Express, tematski kafić u Zagrebu, dočarava nezaboravno putovanje kroz vrijeme i prostor. Inspiriran legendarnim vlakom koji je povezivao istočnu i zapadnu Europu, ovaj kafić pruža jedinstvenu atmosferu klasične elegancije i avanture. Sofisticiranim uređenjem, autentičnim detaljima te pažljivo odabranom ponudom pića, Orient Express postaje oaza za ljubitelje putovanja i raznolikosti kultura.

 

Zvjezdana prašina
Kultni rock'n'roll kafić na zagrebačkoj Savici inspiriran glazbom osamdesetih i motorima. Otvorio ga je Milan Škrnjug, menadžer Parnog valjka i Prlavog kazališta. Ovdje možeš popiti dobru kavu, uživati u poznatoj rock glazbi i naučiti ponešto o motorima.

 

 Booze and Blues
Ovaj uistinu poseban kafić u samom centru je prava vjremenska kapsula. Dođi i zaviri u prošlost, upoznaj glazbu koju su slušali naši roditelji. Uz odličnu ponudu pića često su organizirani i nastupi raznih blues i rock bendova.

 

 

Zara Cafe Kafić u koji će htjeti otići svaka ljubiteljica mode: Otvorio se unutar popularnog dućana s odjećom

Kafići Zagreb tematski kafići Cat Caffe Booze and Blues orient express Zvjezdana prašina potter

Još vijesti