Zara Cafe

Nikada ne bi očekivali vidjeti kafić unutar dućana, ali Zara je odlučila napraviti nešto novo i drugačije. U jednom od svojih dućana kreirali su i kafić pa tako posjetitelji mogu sjesti i popiti kavu ili pojesti kolačić.

Zara Cafe bi ljubiteljicama mode mogao završiti kao lokacija na wish listi, koju se nadaju jednog dana posjetiti. Jedinstven je jer nigdje u svijetu ne postoji ovako nešto, samo na toj jednoj jedinoj lokaciji. I naravno, radi se o nekoj koja nam je prilično daleko, u Dubaiju. Preuredili su Zarin dućan u shopping centru Mall of the Emirates u Dubaiju i usput u njega ugradili kafić.

Parfemi Parfemi idealni za hladnije dane: 11 jeftinijih parfema za jesen i zimu koje ćeš nositi svaki dan

Tu ne moraš više ni izaći iz omiljenog dućana kako bi uhvatila predah od shoppinga! Na TikToku je već postao pravi hit, a otvoren je svega par dana. Svi žele uhvatiti mjesto i poslikati kolačić s logom brenda.

 

@timeoutdubai The region’s first Zara Café has opened its doors in Mall of the Emirates. Here you’ll get served speciality coffee and Zara-branded cakes in Zara Home coffee and teaware. The minimalist café is a perfect spot to take a break during your shopping trip. Plus, make sure you check out the secret audiovisual room.🕵🏽‍♀️ 📍Zara, Mall of the Emirates #dubai #dubaicoffee #newdubai #dubaifood #zara ♬ Originalton - ˚₊‧ 🎧 ‧₊˚

 

U ponudi imaju čak dosta različitih kolačića, a tu je naravno i kava. Naravno, sva se hrana i piće poslužuju u posuđu iz Zara Home linije koju je moguće i kupiti. Kafić je uređen minimalistički, stolovi i stolci su skroz obični, a navala je, čini se po videima, prilično velika. S obzirom da se radi o nečemu prvom ikad i na samo jednoj lokaciji u svijetu, zaintrigiralo je ljubitelje Zare.

 

@anyahayat_dxb The first-ever Zara Cafe in Dubai #malloftheemirates #zara #zaracafe #dubaishopping #dubaitiktok #dubai ♬ original sound - anyahayat_dxb

 

Kao da to nije bilo dovoljno, unutar istog dućana se nalazi i svjetlosna instalacija, koju posjetitelji Zare mogu također posjetiti. Wow!

Najslađa pekarnica iz Ljubljane dolazi i u Zagreb: Uskoro se otvara i mogla bi te oduševiti Sisters Kurtoš - 9 Sisters Kurtoš - 1 Sisters Kurtoš - 2 +6 Sisters Kurtoš - 3

zara zara kafić Zara Cafe novo prvi u svijetu gdje se nalazi ponuda neobičan kafić za ljubiteljice mode

Još vijesti