Galerija Cat Caffe Cat Caffe - 1 Cat Caffe - 3 +7 Cat Caffe - 4

Druženje s mačkama i ispijanje fotogeničnih (i finih) napitaka od bundeve! Ako ti ovo zvuči dobro, onda je u sljedećih par tjedana Cat Caffe mjesto za tebe. Prebacili su se u Halloween ugođaj i ove godine.

Cat Caffe svake godine obilježava Noć vještica s malo drugačijom i posebnijom ponudom pića, a iznimka nije ni ova godina. Totalno se ubace u spooky atmosferu! Cijeli prostor urede u Halloween stilu, a imaju čak i groblje. Osim dekoracija koje su u temi s obzirom na doba godine, tu su i tematski napitci. Ukrašeni s motivima bundeve, šišmiša te u narančastim tonovima. Kave s posebnim dekoracijama i šljokicama, topla čokolada u pumpkin spice okusu, a sve tako fotogenično kao da je stvoreno za fotkanje za na Instagram.

 

 

A naravno tu su i mace! Gdje ćeš bolje! Sve je u Halloween stilu, ali ne zauvijek. Ako ti se ovo sviđa i želiš isprobati neke od napitaka, imaj na umu da je sve u ponudi samo nekoliko tjedana, točnije do 15. studenog. Čak i ako inače nisi fan Halloweena, ovdje će ti se svidjeti, jer koliko god da je strašan, i dalje je sve istovremeno i preslatko.

 

 

Svako godišnje doba tematski poprate, a nakon Noći vještica, jedva čekamo da se ubace u zimsku i božićnu atmosferu!

Cat Caffe halloween noć vještica Zagreb kafić

Još vijesti