Galerija Pića iz Cat Caffea - 10 Pića iz Cat Caffea - 1 Pića iz Cat Caffea - 2 +6 Pića iz Cat Caffea - 3

U grad je došao jesenski i Halloween ugođaj, a nama je posebno zapelo za oko jedno mjesto koje ima preslatke tematske tople napitke!

Toliko ima izbora mjesta gdje možeš otići na kavu kada si u Zagrebu, ali nema toliko mjesta koja su totalno u temi Halloweena i jeseni kao ovo. Radi se naravno o Cat Caffeu. Objavili su da su im došla Halloween pića koja izgledaju jako slatko, i iz iskustva ti možemo reći i da su jako fina. Ne štede se na stvaranju atmosfere, tako da osim tematskih pića, i cijeli je prostor ukrašen. Pića su u bojama bundeve, s ljubičastim šlagom, šljokicama, ukrasima u obliku bundeva i duhova… Od kava do toplih napitaka s okusom bundeve!

 

 

Iako još ima do Halloweena nekih tjedan dana, kod njih su već sada u ponudi svi ovi napitci, a ako ih želiš probati, imaj na umu da ovo nije nešto što će imati zauvijek ili mjesecima, već je kako su napisali, to ponuda koju će imati sljedeća tri tjedna.

 

 

Kome su Halloween pića malo previše, imaju i razne druge jesenske napitke. Ne moramo ni govoriti da su preslatke mace samo dodatan plus! Najbolje ih je posjetiti u toplijim danima da možeš chillati na terasi – jer uvijek je gužva i mjesto unutra nije tako lako uhvatiti. Ukoliko nisi nikada probala Pumpkin Spice napitak, sada znaš gdje ga ima!


 

Cat Caffe Zagreb kafić u zagrebu halloween pića jesenska pića tematsko slatka pića drugačije posebna ponuda posebna pića

Još vijesti