Slika nije pronađena

Osim što je Cat Caffe sam po sebi poseban jer posjetiteljima društvo prave preslatke mace, stalno u ponudu ubacuju neka nova pića koja uvijek izgledaju toliko lijepo da ih je žao popiti i 'uništiti' kreaciju.

Kave i topli napitci u zagrebačkom Cat Caffeu često budu drugačiji od svega što ste do sada vidjeli. Iako u ponudi uvijek imaju i obične kave, svako toliko kreiraju i nekoliko malo drugačijih koje ukrase toliko lijepo da izgledaju kao prava mala umjetnička djela.
Sada su s dolaskom ljeta svoju ponudu obogatili Mermaid cappuccinom. Šalica ovog cappuccina prati ljetnu tematiku pa je tako ukrašena zlatnim šljokicama koje predstavljaju plažu i plavom pjenom koja je također posuta šljokicama, a koja predstavlja more. Kako bi sve bilo još slađe, na vrhu su male dekoracije u obliku sirena, dupina, školjkica, zvijezdica...




Ovo je i više nego dovoljno dobar razlog za okupiti frendice i posjetiti Kušlanovu 6, gdje se smjestio Cat Caffe. U ljetno je doba otvorena i terasa s unutarnje strane kafića. I naravno, tu je i sve veći broj mačaka koje samo čekaju da ih dođeš posjetiti i pofotkati za svoj Instagram.


Foto:Facebook Cat Caffe Zagreb

M.T.

Pogledajte još:

Nemoj se zavaravati - kava ne djeluje kad si kronično umorna

[ANKETA] Kava ili čaj? Što više voliš, a što je bolje za tebe?

Najslađe mjesto za popiti kavu ili čaj – otvoren je prvi Hello Kitty kafić!

Zagreb Ljeto Kava More cappucino Cat Caffe

Još vijesti