Andrea Andrassy

Vožnje taksijem su lutrija – možda ćeš dobiti super dragog vozača i odličnu vožnju, a možda dobiješ i vozača koji će te vozikati uokolo i naplatiti ti vožnju puno više. Nadamo se da imaš više ovih prvih vožnji, ali jesi li ikada imala ovako dobru vožnju taksijem?

Možda je za tebe dobra vožnja taksijem ako te taksist pusti na miru i ne gnjavi te pričama ili ako pušta dobru glazbu. Ono što ipak svi želimo je da što prije dođemo do cilja i da vozi po pravilima i normalno, ostalo je sve samo dodatak. Ali jesi li ikada do sada u taksiju imala baš ovako sladak dodatak? Bez obzira na to kako za tebe izgledala dobra vožnja taksijem, sigurno će ti se svidjeti jedna koju je imala Andrea Andrassy. Podijelila je na svom Instagramu kako ju je iznenadio vozač taksija. Imao je bombone, žvake i Raffaello za svoje putnike s kojima se mogu poslužiti. Tako mali detalj, a opet tako velik.

Vožnja taksijem

Nije situacija koju ćeš često sresti u taksiju! Možda ti je pao šećer ili ideš na spoj i brineš se zbog zadaha, ovaj je taksist spreman za sve situacije.

 

 

Nema sumnje da su mu i ona i drugi putnici dali 5/5 zvjezdica!

Olivia Rodrigo - 9 Olivia Rodrigo imala nezgodu na pozornici i skoro ostala gola – snašla se kao pravi profić

Zayn Ima li šanse da se fanovima One Directiona ostvari najveća želja? Zayn komentirao bi li se ikad vratio u grupu

Andrea Andrassy Vožnja Taksijem iznenađenje u taksiju pozitivno iznenađenje

Još vijesti