Slika nije pronađena

'Andrea Andrassy je oteta!', vijest je koja se u ponedjeljak pojavila u me­dijima, zajedno sa snimkom otmice. Sinoć smo ekskluzivno doznali što se zapravo dogodilo!


Naime, na sinoćnjoj se VIP projekciji filma Špijunka An­drea pojavila živa i zdrava te je objasnila da je uistinu bila oteta i regrutira­na za ŠPIJUNKU! Otmicu su izveli instruktori organizacije Krav Maga Hr­vatska, Hrvoje Krep i Kruno Buden, u sklopu čijih treninga možete proći tečaj obrane od pokušaja napada naoružanih i nenaoružanih napadača, po­put otmice.

Naravno, sve je to bila šala u sklopu najave nove urnebesne istoimene komedije, a Andrea, otkačena i zabavna kakva jest, pristala je biti glavna ŠPIJUNKA na sinoćnjoj projekciji.

Osim Andree Andrassy, u ovoj otkačenoj komediji redatelja Paula Feiga, a u kojoj glavne uloge imaju poznata, uvijek nasmijana debeljuca Melissa McCarthy i slavni britanski glumac Jason Statham - luda glumačka kom­binacija koja se ne propušta, uživale su i dizajnerice Diana Viljevac i Mar­tina Čičko Karapetrić, jedna od Boudoir sestara, kao i glumci Marinko Leš, Ervin Baučić, bloger i kolumnist Domagoj Jakopović Ribafish i le­gendarni sportski komentator Ivica Blažičko!

Kako je to izgledalo, pogledajte u fotogaleriji kojoj donosimo!
Pr članak

Andrea Andrassy video Otmica špijunka CineStar

Još vijesti