Andrea Andrassy

Kada smo u teen godinama, većinom smo svi awkward i nezadovoljni s vlastitim izgledom. Uspoređujemo se s odraslim influencericama i ljutimo se na sebe jer ne izgledamo tako dobro. Činjenica je da vjerojatno ni one u tinejdžerskim godinama nisu izgledale baš tako kako izgledaju danas.

Kada smo u tinejdžerskim godinama počnemo se razvijati, i fizički i mentalno, u odrasle osobe. To su godine kada se već volimo uspoređivati s odraslima i stavljati si pritisak – a realno, sami još nismo odrasli. Cure si sa 16 ili 17 godina već vole stavljati pritisak na izgled i žele izgledati kako slavne osobe.

Prijatelji Kako su izgledali glumci iz „Prijatelja“ u prvim epizodama serije vs. kako izgledaju danas 29 godina kasnije

Uspoređivati se s nekime tko ima 10 godina više od tebe nije baš realno. Zato volimo vidjeti kako su slavne osobe i influenceri izgledali kada su bili mlađi, kada su bili tinejdžeri. I kada pogledaš fotke, vidjet ćeš da nitko od njih nije izgledao tako kako izgleda danas. Andrea Andrassy je sada objavila fotku iz svojih teen dana, kada je imala 16 godina. Bilo je to 2002. godine.

 

 

I bila je skroz slatka! Nema šanse da bismo ju prepoznali da nismo znali o kome se radi, trebalo bi se dobro zagledati. To ti samo pokazuje koliko se tijekom odrastanja promijenimo – od glave do pete. Od lica, preko tijela do stila!

 

 

Andrea Andrassy kao tinejdžerica u teen godinama sa 16 godina prije vs. sada

Još vijesti