Slika nije pronađena

Do sada smo dobili odgovore od triju celebovki koji su nas pošteno oraspoložili na ovaj tmurni, prvi dan nove školske godine. Vjerujemo da će se dopasti i vama jer su njima dokazale da su i one jednom bile 'obične školarke'.

Neke su zakasnile, neke se već prvi dan zamjerile profesorici, a neke dramile oko odjeće – sve isto  baš kao i mi, a vjerujemo i vi. Uostalom, pročitajte njihove riječi...

Andrea Andrassy'Prvi dan škole pamtim po tome što sam se odmah na prvom satu zamjerila učiteljici. Na ploči je pisalo 'Dobro jutro Hrvatska', a ona je tražila da se netko javi i pročita što piše. Ja sam se javila, pročitala, a ona me opomenula i rekla da je htjela da pročitam samo riječ 'dobro', a ne cijelu rečenicu, jer je htjela da netko drugi pročita jutro', a netko treći 'Hrvatska.'. Odmah me obilježila kao osobu s dugim jezikom, što mi je ponavljala sve dok nisam krenula u peti razred i dobila novu razrednicu'.


Sementa Rajhard'Svoj prvi dan škole pamtim po tome što sam to jutro mogla sama odabrati što ću obući i kakvu ću frizuru imati. To je za curicu od šest godina zaista velika stvar i zaista sam jedva čekala ići u školu jer sam htjela postati *samostalna* što prije, naravno samostalna u svojim očima, jer ipak je mama sve pripremala večer prije i znala je unaprijed što i kako želim, no ja sam mislila da sam sve to sama odigrala kao velika cura'.


Andrea i Sementa su prokomentirale svoj prvi dan osnovne škole, a Mia srednje...

Mia Dimšić'Zauvijek ću pamtiti prvi dan u prvom razredu srednje škole jer sam zakasnila i među zadnjima stigla u novi razred gdje nisam poznavala nikoga. Na ulazu mi je jedna od najglasnijih cura u razredu nešto dobacila i nasmijala se. Prešla sam cijeli razred, ali na moj užas, sva su mjesta bila zauzeta osim pored nje. Ona je bila nametljiva i glasna, ja stidljiva i tiha. Prva 3 dana jedva smo progovorile koju riječ, a nakon toga se nešto prelomilo, počele smo se odlično slagati i na kraju smo skoro čitavu srednju sjedile zajedno. I danas se toga sjetimo na kavi i nasmijemo tome kako smo se na prvu obje htjele premjestiti u neku drugu klupu'.

Ako vas zanima kako je izgledao prvi dan srednje škole još nekoliko slavnih osoba s hrvatske estrade, imamo i to... U članku iz 2016. na to pitanje su nam odgovorili Doris Pinčić Rogoznica, Luka Nižetić, Iva Šulentić, Kandžija, Petra Nižetić i Andrea Andrassy, koja nam je ovaj put napisala ispovijest iz osnovne škole.

Osim što smo ih učinili bližima nama i vama, nadamo se da smo vam ovim pričama dokazali da nikome nije bilo lako prvi dan škole, ali i da ga se svi rado sjećamo.

via GIPHY


Foto: Instagram/Giphy/Shutterstock

M.Z.

Provjeri još...

Domaće zvijezde otkrile kako je izgledao njihov prvi dan srednje škole

Nekad zaboravimo da su i oni bili đaci: kako su slavne face izgledale u srednjoj školi

Nisi jedina kojoj je možda bed – ovo su najgori blamovi poznatih prvi dan škole

Mia Dimšić Andrea Andrassy sementa rajhard slavni Prvi dan škole celebrity Hrvatska

Još vijesti