Zayn

Zayn je uvijek bio ona karika koja je bila najmanje sigurna kada se priča o ponovnom okupljanju One Directiona. Prvi je otišao i prekinuo komunikaciju s ostatkom grupe. Nisu ostali u dobrim odnosima i do sada nije baš htio ni pričati previše o njima.

Već su nekoliko puta bivši članovi grupe One Direction komentirali bi li se ikada moglo dogoditi da se ponovno okupe, a nekoliko su se puta fanovi čak ponadali i da se to stvarno događa. Ipak, za sada još nije bilo ništa od toga. Prošlo je već 10 godina otkako je Zayn napustio One Direction i odmaknuo se od ostatka grupe, a sada je prvi put komentirao cijelu situaciju i otvoreno popričao o tome ima li šanse da se ikada više vrati u One Direction i pomiri s ostalim članovima.

Selena Gomez i Ariana Grande Slavne cure koje su priznale da su bile na estetskim operacijama – što je svaka od njih radila na sebi?

Kako piše Daily Mail, Zayn je spreman! Rekao je kako bi htio da mu oproste i da bi htio biti prijatelj s njima.

 

 

Prošli su kroz jedinstveno iskustvo kakvo je rijetko tko imao. Kada je imao tek 17 godina dogodila mu se ova velika promjena u životu zvana One Direction. Bio je premlad da se zna nositi s tim i pritiskom i stresom koji su dolazili sa svih strana. Sada je izvor blizak Zaynu rekao za Daily Mail da Zayn ne bi imao ništa protiv toga da opet rade zajedno na glazbi, ali da mu je bitnije da se pomire izvan glazbene industrije i da opet budu prijatelji.

Nisu ništa rekli je li se Zayn već javio dečkima ili je za sada sve samo ostalo na želji, ali ako se pomire i postanu opet prijatelji, šanse da se One Direction stvarno opet okupi će drastično skočiti.

Nika Ilčić - 2 Nika Ilčić pokazala kombo koji nosi na usnama – sada ga svi žele koliko dobro izgleda

one direction Zayn Malik okupljanje one directiona šanse zayn otkrio

Još vijesti