1

Promjena koja je ovog puta u pitanju odnosi se na medijske sadržaje koje šalješ, bilo da su u pitanju fotografije ili videi. I ono što je najbolje od svega, ne dolazi za par mjeseci nego sada.

Opcija koja je u nekim aplikacijama već dostupna, ali u WhatsAppu do sada nije bila. Radi se o tome da kada nekome pošalješ fotku ili neki drugi medijski sadržaj, ako to tako odabereš, nakon što osoba to pogleda, fotka će nestati! Izbrisati se i kao da je nikada nije bilo. Nema ponovnog ulaska i otvaranja fotke. Ovo će koristiti za različite situacije kada se bojiš da će nešto što želiš poslati možda završiti u krivim rukama.



Već se neko vrijeme radi na ovome, a sada su izgleda napokon sve sredili i ova nova značajka je došla u upotrebu. Da provjeriš je li ova značajka dostupna i tebi, moraš updejtati aplikaciju inače nećeš moći ovo koristiti. Kada ćeš nekome slati fotku, ponudit će ti opciju 'view once' koju kada odabereš, fotka će se izbrisati čim ju osoba pogleda. Tebi će također doći obavijest kada je osoba pogledala fotku. Jedino kako netko može zaobići ovo je da screenshota sadržaj kada ga otvori. Ovako ćeš moći slati fotke i videe također i u grupne chatove, a nije bitno ima li druga osoba instaliran ovaj novi updejt ili ne, bitno je samo da ti imaš. Za sada je ovo dostupno samo Android korisnicima, a bit će uskoro i za iPhone.

Pogledajte još:

Otkantaj ljude pristojno: Poruke koje možeš poslati kada ti se ne da dopisivati s nekim

Dopisivanje na Insta postaje još više kul – dolazi hrpa novih opcija! Jedna je i 'nestajanje' – pogledaj što je to

Poruke koje NE SMIJEŠ slati ako želiš da se vaše dopisivanje nastavi - ovih 9 uništit će svaki razgovor

slanje porukawhatsappnova opcija

Komentari

Ing_rid

Ing_rid

07.07.2021.

Samo android korisnicima?Pf cudo da smo prvi u necem

Komentiraj i uključi se!

Za komentiranje moraš biti prijavljen na portal - prijavi se ili registriraj ako još nemaš korisnički račun

36.005
članova EKIPE

Postani i ti dio EKIPE! REGISTRIRAJ SE!