whatsapp

Do sada je bilo pravilo da čak iako si povezana na WhatsApp na računalu, mora ti mobitel imati interneta kako bi ga mogla koristiti, ali od sada će stvari biti malo drugačije. Samo ćeš ih trebati ručno u postavkama promijeniti.

Nova funkcija koja je dostupna na WhatsAppu će ti u nekom trenutku sigurno koristiti. Možeš svoj WhatsApp račun spojiti na dodatnim uređajima. Iako se to moglo i do sada, postojala je zapreka – nije se mogao koristiti WhatsApp na računalu/laptopu, ako nemaš interneta na mobitelu. Od sada više neće biti bitno imaš li interneta na mobitelu ili ne, jer moći ćeš bez obzira na to koristiti aplikaciju i na drugim uređajima s kojima si ju spojila, piše Index.hr. Samo je važno da si ju ažurirala. Kada to odradiš, samo još trebaš u postavkama to dopustiti.

Sve što trebaš je aktivirati 'Betu'. Kada otvoriš aplikaciju, i odeš na 'Povezane uređaje', tu će ti odmah izbaciti ovaj novitet. Kada klikneš na 'Beta verzija za više uređaja' moći ćeš se pridružit Beti i dobiti ovu opciju. Jedino što će se dogoditi je da će te odjaviti sa svih uređaja na kojima si do sada bila povezana i sada ćeš se moći povezati s njih samo 4. Ali, i to je puno. Kada se povežeš, bez obzira na to imaš li interneta na mobu ili ne, moći ćeš otvoriti WhatsApp na tim uređajima i slati ili primati poruke bez problema. Ako se u bilo kojem trenutku predomisliš i ovo više ne želiš, na istom mjestu u aplikaciji možeš i napustiti Betu.

Pogledajte još:

Postoji način kako pročitati poruku koju ti je netko poslao na WhatsApp, ali onda ju je obrisao

WhatsApp uvodi još jednu novu promjenu – sada možete birati tko će točno vidjeti jeste li dostupni

Dopisuješ se preko WhatsAppa? Provjeri tko je tamo tvoj pravi BFF od svih razgovora

dopisivanje Slanje Poruka whatsapp