Slika nije pronađena

WhatsApp ponovno uvodi promjene kako bi olakšao korištenje ove aplikacije za sve svoje korisnike! Unazad nekoliko mjeseci često ažuriraju nove verzije koje sa sobom imaju i razne novitete, a to rade vjerojatno zato kako bi ispunili sve želje njihovih korisnika kojih sada ima preko dva bilijuna.

WhatsApp jedna je od onih društvenih mreža za koju ne postoji osoba koja nije čula ili ne zna o čemu se ovdje radi. U skladu s tim i s činjenicom da broji nešto više od dva bilijuna korisnika, često dolaze nova ažuriranja i nove verzije za ovu popularnu aplikaciju upravo zato kako bi se ovim brojnim aktivnim korisnicima olakšalo njihovo korištenje. Tako WhatsApp sada uvodi i novu opciju koja će već kod idućeg ažuriranja, odnosno kod iduće nove verzije, biti dostupna svim korisnicima, a trenutno ju testiraju. Radi se o opciji koja je vezana uz 'last seen' odnosno, zadnji pristup WhatsAppu. Naime, do sada su korisnici mogli odabrati da ovu opciju 'last seen', odnosno kada su zadnji puta bili na WhatsAppu, vide ili svi, ili samo njihovi kontakti, ili doslovno nitko.



Od sada će od svojih kontakata moći odabrati one za koje žele da vide njihovu posljednju aktivnost, ali i one za koje ne žele da vide njihovu posljednju aktivnost, profilnu sliku ili status na profilu. Odnosno, sada ćete i od svojih kontakata moći odabrati one za koje želite ili ne želite da vide sve ove privatne informacije o vama. Neki su ovom novom opcijom oduševljeni, dok su drugi potpuno razočarani i misle kako je to već malo pretjerana i nebitna stvar za koju nikoga nije ni briga.


Pogledajte još:

WhatsApp će od studenog prestati raditi na nekim mobitelima – je li tvoj među njima?

Dopisuješ se preko WhatsAppa? Provjeri tko je tamo tvoj pravi BFF od svih razgovora

Došao je novitet u slanju poruka preko WhatsAppa – ovu ćemo novu opciju sigurno koristiti!


kontakti last seen vidljivost noviteti Slanje Poruka whatsapp

Još vijesti