WhatsApp

WhatsApp svako malo uvodi neke novitete kako bi nam olakšao dopisivanje. Neće svaka opcija koju uvedu biti korisna za svakoga, ali sigurno će nekima biti odlična. Koja to stiže sada?

Kako bismo se lakše snalazili u moru poruka koje dobivamo na WhatsAppu, uveli su opciju koju su do sada imali samo korisnici Apple uređaja u svojoj iMessage aplikaciji. Sada će svi korisnici WhatsAppa dobiti istu mogućnost. Znaš kada se s nekim dopisuješ i dogovorite se nešto ili ti osoba pošalje neku bitnu informaciju koja će ti trebati kasnije? E pa sada će ti biti lakše doći do te jedne poruke koja ti je bitna. Moći će se pinati i tako biti pri ruci na vrhu razgovora.

Slika nije pronađena Na WhatsApp je došla nova opcija – ovo je najveća i najbolja ikad!

Bilo jedan na jedan ili grupnih chatova, opcija će raditi u svim verzijama. Kada neku poruku pinaš, ona će ostati na vrhu razgovora do maksimalno 30 dana. Kada ćeš htjeti neku poruku pinati samo trebaš držati prst na njoj i pojavit će se opcija.

 

 

Može se pinati obična poruka, fotka, video, bilo kakva poruka. Možda ovo neće biti opcija koju ćeš koristiti svakodnevno, ali sigurno će biti situacija kada će ti dobro doći. Kada dođe bilo kakva nova opcija na WhatsApp, ukoliko ti se ne prikazuje, provjeri je li ti aplikacija updejtana. I imaj na umu da ne dolaze novosti svima u isto vrijeme, ali uskoro će biti dostupna svima. Kada se dogovoriš za izlazak, mama ti pošalje kako napraviti nešto, netko ti pošalje neku bitnu lokaciju ili informaciju koja ti treba – samo pinaš i imaš informaciju pri ruci.

Aplikacije na mobitelu Trik za koji mnogi ne znaju: Kako na WhatsAppu pročitati cijelu poruku bez da ju otvoriš?

whatsapp novost novitet dopisivanje nova opcija pinanje poruke spremiti poruku olakšati dopisivanje

Još vijesti