whatsapp

WhatsApp u posljednje vrijeme sve češće ima nove promjene kojima udovoljava ogromnom broju svojih korisnika! Ovaj puta su ažurirali opciju koja se odnosi konkretno na poruke, ali i na pogreške koje napišemo u njima.

Većina aplikacija za dopisivanje postaje vrlo slična, ako ne i ista, a to vidimo na slučaju WhatsAppa i Messengera. Nedavno su na WhatsApp uvedene reakcije s emojijima na svaku poruku, a to smo do sada imali prilike vidjeti samo na Messengeru. No, WhatsApp je sada otišao korak dalje te uvodi novu opciju koju nema skoro nijedna aplikacija za dopisivanje do sada, a u pitanju je naknadno uređivanje poruka, kako piše Studentski.hr. Jedina aplikacija koja već nekoliko mjeseci koristi ovu opciju je Telegram, ali on nije tako popularan kao WhatsApp.

via GIPHY

 

Naime, već smo dugo upoznati s opcijom da možemo izbrisati vlastitu poruku na WhatsAppu ako smo nešto krivo napisali ili poslali, a sada ju možemo naknadno urediti, odnosno promijeniti bez da ju cijelu obrišemo. Nekada u poruci trebamo promijeniti samo jednu riječ, a do sada to nismo mogli, nego smo ju cijelu morali obrisati.

WhatsApp WhatsApp prestaje raditi na nekim mobitelima za par mjeseci

Ta opcija će biti dostupna samo unutar jednog sata od slanja poruke, baš kao i brisanje poruka koje je moguće u istom tom vremenskom periodu. U svakom slučaju, ova opcija će samo još dodatno olakšati dopisivanje.

Slika nije pronađena Nikad nemaš slobodne memorije na mobitelu? WhatsApp ti na jedan način 'krade' memoriju

Slika nije pronađena Koristiš WhatsApp za dopisivanje? Onda trebaš znati ova tri trika koja će ti olakšati život

whatsapp nova opcija ažuriranje uređivanje poruka brisanje poruka naknadno uređivanje

Još vijesti