The Summer I Turned Pretty

Ako nisi pogledala do kraja sve epizode koje su izašle, upozoravamo te da možeš ovdje naletjeti na koji spojler. Serija „The Summer I Turned Pretty“ sve nas je totalno obuzela. Ukoliko ju još nisi pogledala, preporučamo!

Kada se u seriji ili filmu pojavi neki ljubavni trokut, volimo kao gledatelji zauzeti strane. Posložit ćemo se u timove i navijati za tog lika. Serija „The Summer I Turned Pretty“ je vrlo brzo postala popularna, a tko se nije navukao odmah, ni do sada, još uvijek stigne. Slatkim teen serijama je nemoguće odoljeti, a ovo je baš jedna takva. Iako govori o obitelji, prijateljstvu, gubitku…govori i o ljubavi. Belly koja se našla u ljubavnom trokutu između dva brata ipak je glavni fokus priče. S jedne je strane Conrad, a s druge Jeremiah. Svaki je dobar na svoj način, ali ako si kao i mi, tim Conrad, onda vjerojatno baš i nisi oduševljena novom sezonom i Bellynim izborom. Imamo 5 razloga zašto Jeremiah nije pravi izbor za nju i zašto njihova veza neće potrajati.

Conrad i Jeremiah KVIZ: Jeremiah ili Conrad? Koji bi brat iz „Summer I Turned Pretty“ bio idealan za tebe?

1.I sama ga Belly stalno uspoređuje s Conradom
U nekim se trenucima čini kao da samu sebe nagovara da je Jeremiah onaj kojeg želi, jer joj je uvijek u kutku mozga Conrad. Kada nekoga ne možeš izbaciti iz glave jer to nije završena priča i nisi ga preboljela, svakog ćeš budućeg partnera uspoređivati s njim. Isto radi i Belly. U nekom je trenutku doslovno rekla da je Conrad taj kojeg želi, ali je Jeremiah realnija opcija. Ne zvuči baš romantično!

2.Jeremiah nije baš tako jako dobar kako se čini na prvu
Jeremiah i njegovi postupci pokazuju da često neće uzeti u obzir baš tuđe osjećaje. Conrad kao da misli na sve oko sebe i kako će njegovi postupci utjecati na njih. Iako Jeremiah nije loša osoba, daleko od toga, ali nije toliko „princ na bijelom konju“ kako ti se možda čini. Spetljao se s bivšom od brata samo par mjeseci nakon njihova prekida, obećao je bratu da će biti otvoreniji jedno prema drugom, a čim je ovaj okrenuo leđa, bacio se na Belly. Iako voli Belly, nema toliko osjećaja prema drugima već ide za svojim ciljem bez da razmišlja o tome koga će usput povrijediti.

3.Jeremiah na trenutke kao da vidi vezu s Belly kao natjecanje s bratom
Ljubomoran je na odnos koji imaju Conrad i Belly i stalno uspoređuje Conradove postupke s onime što bi on napravio da je bio u njegovim cipelama. Na trenutke se čini kao da se želi dokazati i pokazati bratu da je bolji od njega. Uvijek je u njihovom odnosu tu negdje sjena Conrada.

The Summer I Turned Pretty - 1 Ljubavne lekcije koje nas je naučila hit teen serija „The Summer I Turned Pretty“ – zapamti ovih 8

4.Njihov odnos nije dubok kao što je s Conradom
Veza s Jeremiahom je jednostavnija jer je fokus na zabavi, njihov odnos nije tako dubok i kompleksan kao što je njen s Conradom. S Conradom je satima pričala na telefon o svemu i svačemu, ne samo o trivijalnim stvarima, a s Jeremiahom nema te dubine i njihov je odnos više fizički nego emocionalni.

5.Conrad je Bellyno sunce i to nije nešto što se tako lako promijeni ili zaboravi
Conrad je Bellyino sunce i kada on uđe u prostoriju, Bellyin se fokus preseli na njega. To nije mala stvar. Zaljubljena je u njega cijeli svoj život i tek su prekinuli, naravno da ga nije još zaboravila i preboljela, da svi ti osjećaji nisu samo tako nestali. Belly kao da uvijek naginje prema Conradu. U usporedbi sa „Sumrakom“, on je njezin Edward i što god da se dogodilo, jednostavno gledatelj ima osjećaj da je to TO.

The Summer I Turned Pretty belly jeremiah conrad bolji par conrad savršen za belly razlozi Teen serija

Još vijesti