Galerija The Summer I Turned Pretty - 5 The Summer I Turned Pretty - 1 The Summer I Turned Pretty - 2 +4 The Summer I Turned Pretty - 3

Uvijek želimo znati kako je iza kamera na setovima omiljenih nam serija. Što se događa, s kim se koji glumci druže, koje su neke zabavne stvari koje su se dogodile… sada bacamo kratki uvid iza scene serije „The Summer I Turned Pretty“.

Navukli smo se na ovu seriju samo tako! Ako si i ti postala jedan od fanova, onda će te sigurno zanimati neke pikanterije koje se događaju iza scene na snimanjima, kao i neke zanimljivosti o glumcima koji glume glavne likove. Vjerojatno je jedan od razloga zašto je toliko dobra i to što se radi o seriji koja je nastala po knjigama, i to po knjigama Jenny Han, iste spisateljice koja je napisala i serijal „To All The Boys I've Loved“. Što rade Belly, Jeremiah, Conrad ili Steven iza kamera i koje su neke zanimljivosti o njima koje možda još ne znaš?

Conrad i Jeremiah KVIZ: Jeremiah ili Conrad? Koji bi brat iz „Summer I Turned Pretty“ bio idealan za tebe?

1.Za Lolu Tung (Belly) je ovo prva profesionalna uloga, zbog koje je čak uzela pauzu od studiranja kako bi snimila prvu sezonu. Toliko ju je dobro odradila da nema šanse da bi ovo ikada pretpostavili!

2.Elsie Fisher (Skye) i u stvarnom životu koristi zamjenicu „oni“.

3.Kada su snimali scene na golf terenu za drugu sezonu, super su se zabavljali – imali su čak borbu jastucima i ukrali su golf vozilo.

4.Julia, sestra od Susanne, zapravo ne postoji u knjizi.

5.Glumci koji glume Stevena (Sean) i Conrada (Chris) su se i iza scene puno družili – igrali su šah.

6.Lola (Belly) i spisateljica Jenny Han su veliki fanovi Taylor Swift i bile su na Era's turneji u prvom redu.

7.Glumci koji glume Belly, Stevena i Cama Camerona su išli zajedno u srednju školu.

8.U drugoj sezoni (peta epizoda) kada Steven zagrize u bong jabuku, glumac Sean je zapravo morao zagristi 5 jabuka jer su 5 puta ponavljali tu scenu.

9.Jedna od najdražih Lolinih scena koju su snimali u prvoj sezoni je bila razgovor s Conradom u kuhinji nakon što se vratila s dejta na kojem je bila s Camom.

10.Nakon snimanja, glumci su se družili i iza scene, imali su večeri društvenih igara.

The Summer I Turned Pretty - 1 Ljubavne lekcije koje nas je naučila hit teen serija „The Summer I Turned Pretty“ – zapamti ovih 8

The Summer I Turned Pretty iza scene zanimljivosti sa snimanja o glumcima Teen serija Hit serija

Još vijesti