The Summer I Turned Pretty

Koji si tim? Jeremiah? Conrad? Ili si jednostavno tim Belly i želiš da odustane od obojice njih i bude sretna sama? Izašla je druga sezona serije koju ćemo ti pokušati što manje spojlati! Ipak, otkrivamo ti kako priča završava po knjigama po kojima se serija i snima.

Prvo najbitnije – da vidimo koga ima više, koji si tim?

Koji si tim?

Ukupno glasova:

Sada kada smo to riješili, možemo dalje. Ukoliko nisi znala, serija „The Summer I Turned Pretty“ je nastala po knjigama autorice Jenny Han. Ako ti je to ime poznato, nije slučajno. Radi se o autorici koja je napisala i knjige „To All The Boys I've Loved“ serijala. „The Summer I Turned Pretty“ je isto trilogija, a kako je i bilo za očekivati, najavljeno je i da će serija dobiti treću sezonu. Ukoliko si pogledala prvu, vjerojatno se sjećaš da je na kraju Belly ipak završila s Conradom. No, već na početku druge sezone vidimo da je došlo do prekida. Tko je Bellyin izabranik, Jeremiah ili Conrad, pitanje je sad. Ukoliko si već pogledala i drugu sezonu, znaš da se cijelo vrijeme nalazi u ljubavnim zavrzlamama. A što nas čeka u trećoj sezoni? I kako bi cijela stvar mogla završiti? Znamo kako je u knjigama!

Conrad je njena prva ljubav, ali kasnije se sve više i više zbližava s Jeremiahom. Na kraju, po knjigama, Belly i Jeremiah uđu u ozbiljnu vezu i odu zajedno na faks. Sve je super dok na faksu na nekom tulumu Jeremiah ne prevari Belly i tu je njihov kraj. No, on ne odustaje. Žao mu je, moli ju da mu oprosti i čak ju i zaprosi! Belly kaže DA! No, tu nije još kraj.

Plan je da imaju vjenčanje u kući u Cousinsu gdje ljetuju. Dok planiraju vjenčanje, Belly sazna da Condrad živi tamo i shvati da ga i dalje voli. Ona i Jeremiah prekinu, Belly odlazi u Španjolsku i krenu si ona i Conrad slati romantična pisma. Kada se nakon nekog vremena vrati, ona i Condrad počnu dejtati i na kraju knjige se vjenčaju! Tako da po knjigama Belly završi s Conradom. Hoće li isto biti i u seriji? Morat ćemo čekati treću sezonu da saznamo.

Conrad i Jeremiah KVIZ: Jeremiah ili Conrad? Koji bi brat iz „Summer I Turned Pretty“ bio idealan za tebe?

The Summer I Turned Pretty - 1 Ljubavne lekcije koje nas je naučila hit teen serija „The Summer I Turned Pretty“ – zapamti ovih 8

The Summer I Turned Pretty serija Teen serija belly conrad ili jeremiah po knjigama s kim će belly završiti u knjigama

Još vijesti