Bridgerton

Ako je i tebi nikad dosta „Bridgertona“, onda će ti ova vijesti sjesti savršeno! Iz Netflixa su još prije nekog vremena najavili da dolazi spinoff ove serije, a sada znamo i kada dolazi – prilično brzo.

Već smo i zaboravili da je Netflix najavio da se snima spinoff „Bridgerton“ serije. Najavili su to još 2021. godine i od tada ni glasa o tome. Sve do sada. Ova nova serija u fokus će staviti kraljicu Charlotte. Iako smo mi zaboravili na seriju do sada, Netflix nije i cijelo su vrijeme radili na njoj. Držali su sve tajno dok nije bilo spremno za trailer. Ovih se dana serija vratila u fokus i znamo puno više o njoj – od toga tko glumi, kako će sve izgledati do toga kada će izaći.

 

 

Službeni naziv ove nove serije je „Queen Charlotte: A Bridgerton Story“ i iz samog je naslova jasno da se vraćamo u prošlost i u mladost kraljice Charlotte. Ona je itekako zabavan lik i bit će zanimljivo vidjeti ju kao mladu djevojku. Serija će biti u klasičnom Bridgerton stilu, a sigurno joj slijedi uspjeh, jer koga nije očarala kraljica?

Bridgerton Pripreme za treću sezonu „Bridgertona“: Jedan od glavnih likova se ne vraća u novoj sezoni

S obzirom na to kakav je uspjeh postigla serija do sada, bilo je očekivano da će pokušati taj uspjeh dodatno iskoristiti. Friško je izašao trailer za seriju koji nam malo detaljnije otkriva kako će to sve skupa izgledati.

Naravno, u ovoj seriji nećeš vidjeti likove koji su trenutno u fokusu u „Bridgertonu“, pošto se ipak vraćamo u prošlost kada oni još nisu niti postojali. Tematika i za ovu seriju ostaje ista: ljubavna.

 

 

Najbolja vijest od svega je da na ovu seriju nećemo morati predugo čekati, jer na Netflix stiže 4. svibnja.

Bridgerton Serija 'Bridgerton' prepuna je grešaka – nema tko nije primijetio ovih 8 u prve dvije sezone

Bridgerton serija Netflix spinoff Queen Charlotte: A Bridgerton Story nova bridgerton serija kada dolazi o kome će bit

Još vijesti