Stranger Things

Nije trailer, ali je mali teaser. Svega je nekoliko riječi bilo dovoljno da fanovi počnu strahovati za jednog lika. Boje se što bi mu se moglo dogoditi!

Kraj četvrte sezone je ostavio fanove u velikom iščekivanju. Eleven, Will i njihovi prijatelji trebaju se suočiti s uništenjem koje je ostavila Vecna u Hawkinsu. Svi iščekuju petu sezonu, a za sada se i dalje ne zna kada dolazi, ali vjerojatno ne tako skoro. To će biti ujedno i zadnja sezona ikad. Zbog toga je napetost još i veća nego za sve ostale sezone. Što će se događati s glavnim likovima, ne zna se, ali kreatori serije su otkrili jedan detalj koji istovremeno govori i ništa i nešto. Fanovi su misterioznu objavu odmah preveli na svoje načine i došli do zaključka da bi to moglo značiti da je jedan lik u velikoj opasnosti.

 

 

Peta će sezona tako po ovoj najavi biti kombinacija prve i četvrte sezone, što god to značilo! Objašnjenja nema nikakvog. Ono što su fanovi u komentarima iz toga zaključili je da bi u fokusu posljednje sezone opet mogao biti Will, ali i da bi mu se moglo dogoditi nešto još puno gore nego u prvoj sezoni.

Fanovi su već istraumatizirani, a serija nije niti krenula. Ovo su trenutno jedine informacije koje postoje o nadolazećoj sezoni.

Bridgerton, Simon i Daphne Rege-Jean Page otkrio kako je izgledalo snimanje intimnih scena u seriji Bridgerton: Ovo dosad nitko nije znao

Slika nije pronađena Serija „Prijatelji“ i njene nelogičnosti: 11 situacija u seriji koje jednostavno nemaju smisla

Stranger Things peta sezona što se zna objava serija Netflix