Wednesday Addams i Lady Gaga

Jedna scena iz serije „Wednesday“ toliko je impresionirala ljude širom svijeta, da se ne prestaje dijeliti na društvenim mrežama.

Riječ je o plesnoj koreografiji glavne junakinje obitelji Addams koju je utjelovila Jenna Ortega.

 

 

Plesni pokreti su toliko zarazni, da je TikTok eksplodirao od videosnimki ljudi koji pokušavaju skinuti Wednesdayine plesne pokrete, a tome nije odoljela niti Lady Gaga.

 

@ladygaga BLOODY WEDNESDAY #fyp ♬ original sound - heyy

 

„Krvava srijeda“, napisala je Lady Gaga ispod objave videa, u kojem je prikazano kako odabire outfit gotičarskog stila pa tek nakon toga izvodi viralnu koreografiju na svoju pjesmu „Bloody Mary“.

Jenna Ortega je sama osmislila ovu koreografiju za Netflixovu seriju, dok se borila s koronavirusom. Dok je bila u izolaciji smišljala je koreografiju za maturalni ples Wednesday Addams s njezinom potencijalnom ljubavi Tylerom Galpinom. Izvodeći plesne korake uz hit „The Goo Goo Muck“, grupe „The Cramps“, Jenna je oduševila u Netflixovoj seriji koja je na odličnom putu da postane najgledanija serija svih vremena na ovoj platformi.

wednesday addams Lady Gaga Lady Gaga kao Wednesday jenna ortega Netflixova serija Netflix Bloody Mary obitelj addams plesna koreografija Wednesday