Slika nije pronađena

Wednesday Addams nam je svima poznata iz popularne 'Obitelji Addams'. Upravo zbog te serije i filma su stvorili tisuće fanova diljem svijeta, ali činjenica je da je Wednesday mnogima od njih upravo najdraži lik.

Na dodatno oduševljenje njezinih fanova, izašla je najava serije upravo o njoj koja će se zvati 'Wednesday' i oduševila vjerne fanove koji iščekuju ovu novu seriju.Veliku popularnost 'Obitelj Addams' je stekla upravo zbog drugačije karakterizacije likova koji su malo čudni, puni crnog humora i ne predstavljaju tipičnu obitelj kakvu inače viđamo u serijama i filmova.

Wednesday je posebno specifična zbog nekih netipičnih situacija gdje je npr. upropastila igru Thanksgivinga s ostalom djecom u kampu, svojeg ujaka je koristila kao ciljnu metu za gađanje sa samostrijelom... No ipak je možda najpoznatija po mučenjima svojeg starijeg brata Pugsleyja. Neke od situacija su kada ga je pokušala ispeći na otvorenom plamenu, izvršavala kinesko mučenje vodom pomoću kapaljke za oči, pokušala ga je čak i ispržiti u električnoj stolici! Radi se o zaista čudnovatoj šestogodišnjoj djevojčici koja obožava paukove, a ima čak i kućnog ljubimca pauka Homera.

Zbog svih navedenih i drugačijih situacija, jasno nam je zašto je ona 'favourite Addams character' zato željno iščekujemo novu seriju posvećenu upravo njoj koju režira Tim Burton, popularni redatelj, producent i umjetnik čiji su radovi specifični kao i sami lik Wednesday Addams.

Pogledajte još:

Nova strašna serija zbog koje nećeš moći spavati: Ne pomaže ni to što je po istinitoj priči

'Prijatelje' nećeš više nikada gledati isto: Ljudi su otkrili iritantan tik koji je imala Rachel kad priča

Odnos Hardina i Tesse opasno izmiče kontroli: Najava za novi 'After' je tu i bolji je od svih do sada

serija addams family novo wednesday addams Netflix

Još vijesti