Wednesday Addams u sceni gdje susreće ujaka Festera

Mlada glumica Jenna Ortega, koju je osvojila publiku i kritičare kao glavna junakinja Wednesday u istoimenoj Netflixovoj seriji, oduševila je opet obožavatelje i to promjenom frizure.

Jenna se odlučila na veliku promjenu i drastično skratila dugu kosu, koju je za potrebe serije isplela u dvije dugačke „kikice“.

Njezin frizer Dave Stanwell, pohvalio se na svom Instagram profilu svojom slavnom klijenticom.

 

 

Jenni odlično stoji razbarušeni bob. Riječ je o frizuri koju je još poznata pod nazivom kao „shaggy“ ili „shag frizura“, a Jennina verzija samo je modernizirana verzija frizure koja je bila vrlo popularna sedamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća. Prvo što vam upada u oči je slojevitost, a takvim načinom šišanja kosa automatski dobiva na volumenu.

 

 

Vrlo je jednostavna za održavanje, čak i ako nemate vremena i volje za feniranje ili stiliziranje. „Shaggy frizura“ dat će tankoj kosi volumen, teška i ravna kosa postat će živahna i poletna, a posebno dobro stajat će sretnicama s kovrčavom kosom.

 

 

S ovom frizurom mogle biste uvijek izgledati kao da ste izašle iz frizerskog salona. Nije Jenna jedina koja se odlučila za ovakvu frizuru. Zvijezde poput Billie Eilish, Miley Cyrus, Anne Hathaway i Taylor Swift također su isprobale takav način šišanja. Bez sumnje nam se čini kako je retro opet u modi.

 

 

 

 

 

 

jenna ortega nova frizura Wednesday Addams wednesday addams frizer Dave Stanwell shag frizura shaggy frizura razbarušeni bob slojevitost u šišanju frizure u stilu sedamdesetih retro frizure retro frizure koje su in

Još vijesti