Wednesday Addams

Otkad je na Netflix stigla serija, svi su ludi za Wednesday. Jenna Ortega je toliko dobro utjelovila ovaj lik i učinila ga mega popularnim. Društvene su mreže okupirane objavama vezanim za ovu seriju – a sada neka i tvoj Instagram profil bude u temi.

Odjeća u stilu kakvu ona nosi, ples koji je ona plesala, serija općenito…Wednesday Addams je popularnija nego ikada i gdje god da se okreneš – tamo je. Preuzela je društvene mreže! Ukoliko već nisi uskočila na ovaj trend, vrijeme je. Svakako pogledaj seriju jer je odlična, a nakon što se i ti zaljubiš u ovog lika, možeš i pozirati za fotke kao ona. Jenna Ortega, glumica koja je utjelovila Wednesday sigurno nije ni sanjala da će postati toliko popularna.

Glumci iz Netflixove serije Serija o Wednesday Addams stigla na Netflix: Upoznaj mladu glumačku ekipu koja je oduševila sve

Jedna je cura skinula poze koje možeš iskoristiti za svoje selfije, a koji će biti u temi. Neke su totalno Wednesday, a neke voli Jenna. Ne moraš plesati ili se obući kao ona da bi uskočila na trend, možeš jednostavno iskopirati neku od poza za selfie – ne može jednostavnije. Svima koji su gledali će biti jasna poveznica kada vide tvoje fotke.

 

@nikiivictoria my whole fyp rn is Wednesday 🤝🖤 #jennaortega #wednesday #poseideas ♬ original sound - main account got banned

 

Puno nas ima taj problem da jednostavno ne zna gdje i kako s rukama ili nogama kada se fotkamo i zato su prijedlozi poza nešto što uvijek dobro dođe. Nećeš se u svakoj osjećati ugodno i zato je dobro da ih prije isprobaš i testiraš koje su ti dobre i u kojima izgledaš najbolje na fotkama. Umjesto da uvijek budeš u istoj pozi i da ti svaka slika izgleda isto, sada možeš isprobati i ove 4!

Poziranje Izbjegavaj ove poze za fotkanje: 7 njih koje prečesto viđamo na Instagramu

Poze poziranje fotkanje za fotke wednesday addams Netflix serija poze od wednesday

Još vijesti