Galerija Wednesday Addams Duplo pucketanje da se otvori tajna prostorija je poveznica s originalnim filmom gdje likovi pucketaju u ritmu tematske glazbe Imena kreatora showa su našla svoje mjesto u jednoj sceni +6 Broj na Gomezovoj zatvorskoj uniformi je datum rođenja Charlesa Addamsa, koji je kreirao originalne „Addams Family“

„Wednesday“ je došla i u tren oka sve osvojila. Ovu teen seriju gledaju svi – kako mladi, tako i oni stariji. Kako i ne bi kada je dobra. Obitelj Addams je posebna, a iako je serija modernija nego filmovi o ovoj obitelji, odlična je.

Koliko je zapravo „Wednesday“ dobra najbolje pokazuje gledanost koju je ostvarila. Rijetko kojoj seriji uspije to što je uspjelo ovoj. Iako je teen serija, to nije ni starije zaustavilo da ju gledaju. Svi su htjeli znati kako će to ispasti. Na kraju, neki su bili zadovoljni, drugi baš i ne. Ali svi su ju pogledali. Tko god što mislio, ova teen serija je jedna od najpopularnijih u posljednje vrijeme, a 8 epizoda koliko ima se pogledaju u jednom dahu. Iako si ju vjerojatno i ti pogledala, sigurno nisi uočila neke detalje i tajne poruke koje su se kroz seriju sakrili. Većini su promakli, tako da nisi jedina, ali neki su dobro koncentrirani gledatelji skužili ove detalje i podijelili ih sa svima nama. Sve ih pogledaj u galeriji iznad i izbroji koliko si skrivenih detalja ti uhvatila.

Wednesday Addams Petnaest zanimljivosti o Jenni Ortegi: Koja joj je najdraža serija, koliko je visoka i što je u horoskopu?

Glumci iz Netflixove serije Koji lik iz serije „Wednesday“ totalno odgovara tvom horoskopskom znaku?

Wednesday serija Netflix tajne poveznice za fanove nisu uočili skriveni detalji tajni detalji

Još vijesti