Gossip Girl

Kako je serija „Gossip Girl“ nedavno stigla ponovno na Netflix, bacili smo se odmah na gledanje. Ova serija nam nikada neće dosaditi i možemo ju gledati tisuću puta ispočetka. Mnogim gledateljima nije sjeo kraj – kako i zašto je Dan Gossip Girl??

Serija „Gossip Girl“ je opet postala aktualna otkad je došla na Netflix. Mnogi su ju zbog toga počeli opet gledati. Kada gledaš više puta, počneš primjećivati neke detalje. Tijekom sezona smo nagađali tko bi mogla biti ta osoba koja vodi blog Gossip Girl. Nekako smo uvijek bili sigurni da to nije nitko od odraslih, dakle mora biti netko iz škole! Samo tko? Na kraju smo saznali da je to Dan Humphrey. Nekako to nije imalo smisla.

Gossip Girl serija Na Netflix su došle sve sezone „Gossip Girl“ serije: Evo kako glumci iz serije izgledaju danas

Gledateljima nije bilo jasno, a čak su pronalazili i rupe u sadržaju, stvari koje više nisu imale smisla kada smo jednom saznali da je to Dan. E pa to je vjerojatno zato što Dan po originalnoj ideji nije niti trebao biti Gossip Girl! Još prije dosta godina je u intervjuu za Vulture producent Joshua Safran otkrio da vjerojatno nekima nema smisla jer su sve do druge sezone imali drugačiji plan koji su onda morali promijeniti. Gossip Girl je trebao biti Eric!

Nekako je ta informacija došla do New York Posta, koji su ju objavili, a kako je bila tek druga sezona, nisu mogli tako rano spojlati kraj i tako su iznenada promijenili plan i odlučili da će zločesta blogerica biti Dan. To im je jedino tada imalo smisla jer ipak, Dan je dobar pisac i zbog toga mu je lakše prebaciti se u cipele Gossip Girl i pisati na drugačiji način nego što je pisao inače. Serija je snimana po knjigama, ali u knjigama nikada nije otkriveno tko je Gossip Girl – tako da su producenti serije imali slobodne ruke po pitanju toga kome će prišiti krivicu.

Serena van der Woodsen - 4 Savjeti Serene van der Woodsen: 11 stvari koje možeš naučiti od nje i primijeniti u svom životu

gossip girl tko je gossip girl zanimljivost serija tko je trebao biti gossip girl tračerica Otkrivenje

Još vijesti