Slika nije pronađena

Kada se ponovno idu snimati serije i filmovi koji su bili hit pred nekoliko godina, to u najviše slučajeva ne ispadne dobro. Iako su se svi nadali da s 'Gossip Girl' neće biti takav slučaj, sada su sve nade pale u vodu.

Prije nekoliko dana, HBO je napokon dao fanovima malo veći pogled u to kako će izgledati nova 'Gossip Girl' koja dolazi vrlo uskoro. Do sada smo mogli vidjeti samo tu i tamo koju fotku sa snimanja, ali ovih je dana izašao prvi pravi trailer. I nažalost, nije uspio oduševiti. Hrpa se fanova složila da to nije to i da seriji nedostaje ono nešto.Iako je lijepo da su redatelji uključili u glavnu ekipu različite likove, sve skupa ne izgleda dobro. Ono što je bilo super u originalnoj seriji je stil likova. Likovi Blair i Serena i dan danas su inspiracija mnogim curama, a u ovoj verziji glamur koji su pokušali prikazati izgleda loše i jeftino.

@gabiwhiting

AND WHERE’S DOROTA?! #gossipgirl #learnontiktok #tiktoktaughtme #diversevoices #wrongdoor

Gossip Girl - Ecomog

Međutim, ono što je dobro i što će sigurno razveseliti sve je dobro nam poznati glas pripovjedača, Tračerice. Glumica Kristen Bell bila je glas koji je izgovarao sve i dobro nam poznatu rečenicu 'You know you love me. XOXO Gossip girl' – i ona se vraća! Jedina osoba iz stare ekipe koja je sigurno tu je Kristen. Ako ništa, fanovima je drago da se barem ovo nije promijenilo, jer to definitivno onda više ne bi bilo to.

Pogledajte još:

Tajne sa snimanja serije 'Tračerica' koje ni najveći fanovi ne znaju! Ima ih 8 posebno sočnih

Španjolske serije su opet hit: Evo kojih 6 morate obavezno pogledati ako već niste!

Koja je najsmješnija epizoda 'Prijatelja' ikada? Jednu su ljudi izglasali najurnebesnijom

serija gossip girl tračerica

Još vijesti