Slika nije pronađena

'Tračerica', vaš izvor br.1 za tračeve elite Manhattana možda se vraća kako bi konačno širila najnovije tračeve. Postoji šansa da ćemo uskoro svi saznati što ima novo u životima Serene i Blair, tako da našem uzbuđenju nema kraja.

TV kuća CW vodi rasprave vezano uz ponovno pokretanje svačije najdraže teen dramske serije iz kasnih 2000-ih godina. Vijest dolazi od predsjednika CW-a, Mark Pedowitza, kojeg su nedavno pitali vezano uz ponovno snimanje serije 'Tračerica'. 'Postoji rasprava, ali ne znam jesmo li još tamo', rekao je Pedowitz za TV Line. 'Ne znam što bi to bilo. Mnogo toga ovisi o Warner Bros-u i producentima Joshu [Schwartzu] i Steph [Stephanie Savage], jer bez njih ništa ne bi imalo smisla raditi', dodao je.

via GIPHY

Pojedinosti su prilično nejasni, ali opet, nikada se nije činilo potpuno nemoguće da bi CW vratio ovu popularnu seriju, koja se jednim dijelom temeljila na romanima Cecily von Ziegesar. Za početak, više članova glumačke postave je izjavilo da bi bili voljni sudjelovati u snimanju nove verzije serije - uključujući i Blake Lively koja je utjelovila slobodoumnu Serenu Van der Woodsen. Još  2017. godine Blake je rekla za Variety: 'Ne znam. Zašto ne? To sve ovisi. Hoću li snimati još sedam godina serije? Ne, jer je to težak posao i imam svoje bebe i ne želim biti toliko odvojena od njih, ali baš sam naučila da u životu nikad ne reci nikad'.

via GIPHY


U međuvremenu, Leighton Meester, koja je utjelovila Blair Waldorf, popularnu 'Queen B', prethodno je ispričala za Vanity Fair da bi mogla sudjelovati u ponovnom snimanju serije. 'Ako bi svi bili u tome i ako bi bilo vrijeme za to, znate? Ne želim reći - Ne, nikad!', rekla je u Leighton.

via GIPHY

Suvremena tračerica definitivno bi morala poboljšati svoju taktiku kako bi se natjecala s velikom količinom informacija koje su trenutno dostupne online i dostupne su apsolutno svima. No, postoji mnogo načina na koje bi kreatori serije mogli vratiti dramu natrag u Upper East Side. Uvijek postoji mogućnost da donesu novu generaciju snobovskih školaraca ili bi mogli napravili verziju serije u kojoj su svi likovi odrasli, sve mogućnosti su otvorene.

via GIPHY

U svakom slučaju, čini se da bi Penn Badgley možda trebao početi stvarati mjesta u svom rasporedu s obzirom na to da je vrlo zaposlen snimanjem serije 'You', premda vjerojatno ne bi imao previše problema s prebacivanjem između uloga Joea Goldberga i Dana Humphreya. Na kraju krajeva, obojica su stručnjaci za to da stalkanje i uznemiravanje odrade tako da to djeluje šarmantno.

U svakom slučaju, svima bi dobro došla jedna Blair Waldorf u njihovim životima, zar ne?

Foto: Imdb/ Giphy

M.S.K.

Pogledajte još.

Potvrđena je četvrta sezona! Ovo su sve bitne info koje trebaš znati o nadolazećoj sezoni Riverdalea!

'Ženski orgazam je zapravo mit' – nova teen serija nas potiče da prihvatimo svoju seksualnost

'Hogwartsom za ubojice' su svi oduševljeni jer ima sve – teen probleme, akciju i dobru glazbu!

serija ponovno snimanje dolazi gossip girl nova sezona Blake Lively tračerica Leighton Meester zabava

Još vijesti