Gossip Girl

Gledali smo „Gossip Girl“ već nekoliko puta od početka do kraja, ali nikada nismo primijetili ovu sitnicu. Sada smo zahvaljujući tom otkriću dobili novu zanimaciju.

Sigurno si i čula i gledala već „Gossip Girl“, ali jesi li ikada pridavala pažnju nazivu epizoda? Vjerojatno nisi! Kao ni mi, ni puno drugih ljudi. No, postoji jedna tajna o ovoj seriji, a skriva se u nazivima epizoda. Na prvu kada pogledaš nazive, čine se kao normalni nazivi i kao da daju okvirni opis što će se u pojedinoj epizodi dogoditi. Ukoliko si pogledala seriju već otpočetka do kraja, nazivi epizoda će ti dati nova štiva za gledanje.

Serena van der Woodsen - 4 Savjeti Serene van der Woodsen: 11 stvari koje možeš naučiti od nje i primijeniti u svom životu

Svaki naziv epizode je zapravo naziv nekog filma! U nekim slučajevima je naziv epizode isti kao naziv filma, a u nekim su slučajevima izmijenjene riječi, ali vrlo je lako skužiti o kojem se filmu radi!

Primjerice, u prvoj sezoni tako postoji epizoda nazvana „Seventeen Candles“, koja zapravo skriva naziv filma „Sixteen Candles“ ili „Blair Waldorf Must Pie“ koja je film „John Tucker Must Die“.

Neke ćeš skrivene nazive filmova odmah prepoznati, a za neke ćeš morati koristiti Google i malo istraživati. No, u svakom slučaju, evo nove zabave. Usput ćeš dobiti i neke nove filmove za gledati i zabavit ćeš se. Koje nam to sve filmove preporučuje „Gossip Girl“? Popisali smo ti neke filmove koji se skrivaju u nazivima prve sezone, a dalje ti prepuštamo da otkrivaš sama!

Gossip Girl Producent serije „Gossip Girl“ je otkrio tko je zapravo trebao biti Gossip Girl, ali su promijenili plan

The Wild Brunch = The Wild Bunch
Poison Ivy
Bad News Blair = Bad News Bears
Dare Devil = Daredevil
The Handmaiden's Tale = The Handmaid's Tale (film iz 1990.)
Victor/Victrola = Victoria
Seventeen Candles = Sixteen Candles
Blair Waldorf Must Pie! = John Tucker Must Die
Hi, Society = High Society
Roman Holiday
School Lies = School Life
A Thin Line Between Chuck and Nate = A Thin Line Between Love and Hate
The Blair Bitch Project = The Blair Witch Project

Dešifriranje ostalih epizoda i njihovih naziva ostavljamo tebi!

gossip girl zanimljivost serija nazivi epizoda tajna skrivaju tajnu Filmovi lista filmova u nazivima epizoda tračerica

Još vijesti