Slika nije pronađena

Bez obzira koliko pažljivo i koncentrirano gledali serije i filmove, lako se dogodi da nam promakne neki detalj jer ga ne smatramo bitnim, ali onda ispadne da je zapravo bio jako bitan. Jedan se takav pojavljuje i u prvoj epizodi prve sezone serije 'Gossip Girl'.

Iako je ova serija počela izlaziti prije 13 godina i odavno je gotova, sada kada samo što nije došao i reboot, ponovno je u fokusu. Bila je jedna od najkul serija 2000-ih godina, a ako si i ti jedan od njenih fanova, onda će te iznenaditi otkriće koje je netko podijelio nedavno. Radi se o spoileru u prvoj epizodi prve sezone, a koji izgleda do sada nitko nije primijetio. Jer kako i bi kada su ga tako dobro sakrili. Najveća tajna serije bila je 'tko je Tračerica?', a mogli smo to otkriti već u toj prvoj epizodi, da smo samo povezali stvari. Sada kada znamo da je to bio Dan, lakše je uhvatiti taj trenutak i prepoznati ga.Dok tračerica izgovara svoje poznate riječi 'And who am I? That's one secret I'll never tell' nakon što to kaže, pokaže se kadar u kojem otkriva da Dan sjedi za laptopom. Prevelika slučajnost? Ne bi baš rekli da se radi o slučajnosti, ali s obzirom da nitko nije sumnjao na Dana, kome bi palo na pamet ovo povezati?

@yussijuicy2.0

Iykyk #SourPatchPrankFund #GodzillaVsKongRoar #RayBanElevatorDance #fyp #gossipgirl

original sound - yusra ali588

Osim toga, drugi su fanovi istaknuli još neke 'slučajnosti' u prvoj epizodi koje su pokazivale na Dana. To je epizoda u kojoj se Serena vraća u grad, a sasvim slučajno, to odmah sazna Tračerica, a ako se sjećaš, baš kada je S došla, na željezničkom je kolodvoru bio i – pogodi tko – Dan! Što znači da je bio osoba koja je prva vidjela da se vratila. Uz to, s obzirom da je on outsajder i netko nebitan u školi i njenoj eliti, bilo je i neobično da ga Tračerica uključuje u svoje postove. Pa ipak, nekako se našao u njima.

Kako nam je samo to sve promaklo?!

Pogledajte još:

Službeno je potvrđeno! Dolaze nove epizode serije 'Tračerica' – evo što se sve zna za sada

KVIZ: Koji bi bio tvoj 'Gossip Girl' skandal po kojem bi bila poznata?

TOP LISTA: Najbolje teen serije od 2010. do danas - koja je bila najbolja serije svake od tih godina?

serija spoiler iznenađenje gossip girl tračerica

Još vijesti