Serije

Kada jako zavolimo neku seriju, onda nam se čini kao da čekamo godinama i godinama da dođe nova sezona. U to vrijeme počnemo gledati 100 drugih stvari, ali to nije to.

'Euphoria' je posebna i drugačija. Iako niti jedna serija nije ista kao ona, svejedno, ima nekih koje bi ti se mogle svidjeti ako voliš i nju. Možda nisu toliko dobre i toliko kvalitetne, ali bave se srednjoškolcima, sličnim problemima kao i 'Euphoria' – i mogle bi te zainteresirati. Pomoći će ubiti vrijeme dok ne dođu nove epizode, a možda neka od njih baš postane i tvoja nova opsesija.

1.Skins

Ovo je 'Euphoria' prije 'Euphorije'. Britanska serija koja je izlazila od 2007. do 2013. godine, a koja je najsličnija 'Euphoriji'. Prati kroz sezone tri različite generacije učenika u srednjoj školi i bez problema priča o kontroverznim temama poput drogiranja, seksualnosti ili mentalnog zdravlja.

2.Degrassi: The Next Generation

Postoji i originalna verzija ove serija, ali 'The Next Generation' je ipak novija i zbog toga nam je malo zanimljivija. Isto prati srednjoškolce i njihove probleme, a priča i o temama koje su i dalje pomalo taboo, a o kojima priča i 'Euphorija'.

Never Have I Ever Pikanterije i tajne iza scene sa snimanja serije 'Never Have I Ever': Ovih 10 ne znaju ni najveći fanovi

3.Grand Army

I dalje se zadržavamo u istoj tematici, samo se radi o malo drugačijoj seriji. 'Grand Army' priča priče 5 srednjoškolaca i njihovu svakodnevnu borbu s problemima koje muče sve mlade, ali i nekima malo ozbiljnijima poput rase.

4.Misfits

Ako voliš SF serije, onda bi ti se ova mogla svidjeti, ali ako ne voliš… Radi se o tinejdžerima koji su pomalo čudni – zato jer imaju supermoći. Na neobjašnjiv način tijekom jedne velike oluje shvate da su postali drugačiji i da mogu raditi stvari koje drugi ne mogu.

5.Elite

Ukoliko ti ne smeta da serija bude na nekom drugom jeziku, koji nije engleski, onda ti preporučamo i da baciš oko na španjolsku seriju 'Elite'. Iako prati srednjoškolce, ima i elemente krimi serije jer je svaka sezona fokusirana na ubojstvo nekoga od njihovih vršnjaka.

Euphoria 'Euphoria' više nikad neće biti ista: Jedan glavni lik odlazi zauvijek

6.Sex Education

Znamo da vjerojatno znaš za ovu seriju, ali ovo je podsjetnik da ju počneš gledati ako još uvijek nisi. Nemoj odgađati jer je stvarno dobra i sigurno nećeš požaliti.

7.Derry Girls

Nova serija, koja je počela izlaziti prije 4 godine, ali koja ima smještenu radnju u 90-ima. Prati srednjoškolke koje idu u katoličku srednju školu, ali koje svejedno otkrivaju dečke, drogu i život općenito. Definitivno u 'Euphoria' stilu.

8.Gossip Girl

Svi su gledali originalu 'Gossip Girl', ali nisu svi gledali novu 'Gossip Girl'. Iako imaju isto ime, radi se o dvije slične, ali različite serije. Fanovi prave će reći da nova nije toliko dobra, ali daj joj fer šansu. Zabavit će te ako voliš ovakav tip serija.

9.Awkward

Imamo na listi i jednu seriju koja je više komedija nego drama, ali nešto što će te zabaviti i nasmijati. Srednjoškolka koja nije nikad bila popularna doživi nesreću koja bude krivo shvaćena i svi pomisle da je to bio pokušaj samoubojstva – zbog čega onda postane popularna. Ozbiljnu su temu pokušali prikazati na malo laganiji način i uspjeli u tome.

Euphoria slične serije serije što gledati ideje prijedlozi srednjoškolske serije

Još vijesti