Galerija Euphoria Euphoria - 1 Euphoria - 2 +8 Euphoria - 3

Uvijek je u serijama šteta kada neki od glavnih likova nestane iz serije. Bilo da tog lika voliš ili ne, svaki od njih daje nešto priči i osjeti se da ga više nema. Sigurno će mnogima nedostajati i ova glumica u novim epizodama 'Euphorije'.

I dok mi svi čekamo novu sezonu 'Euphorije', stiže jedna tužna obavijest. Jedan lik odlazi zauvijek. Iako po priči posljednje sezone to nije bilo nagovješteno, glumica je objavila na Instagram storyjima da je nakon 4 godine gotova s ovom serijom i sa svojim likom. Izgubit ćemo Kat. Barbie Ferreira koja ju je utjelovila najavila je da nema povratka i da je to to za nju. Iako njena priča u seriji nije dobila toliko pažnje kao neke druge, fanovi su očekivali da će se to promijeniti s trećom sezonom.

Barbie Ferreira izjava

Priznala je da je tužna što se mora oprostiti s Kat jer joj je taj lik postao stvarno drag i poseban, kao i svima nama. Zašto odlazi, je li to bila njena odluka ili producenata serije, nije rekla, ali postoje moguća objašnjenja. Tu je mogućnost naravno da je sama tako odlučila zbog nekih novih projekata, ali i da je za to kriva svađa koja se događala između nje i kreatora serije Sama Levinsona.

 

 

Ona i Sam su se malo zakačili, a navodno je rezultat toga bilo da je Sam smanjio njena pojavljivanja u seriji još u drugoj sezoni. Kat je trebala dobiti više prostora za svoju priču, ali zbog problema između njih, to su joj oduzeli. Tako da neki vjeruju da je i to razlog zbog kojeg Barbie odlazi. Koji god da je razlog, svima će nam faliti.

Zendaya Obožavatelji presretni: Zendaya radi punom parom jer sprema čak 7 novih filmova i serija

Hero Fiennes Tiffin kao Hardin Fanovi 'Aftera' nisu bili spremni za ovo: Glavni glumac podijelio tajnu koju je dugo morao čuvati

Euphoria treća sezona serija glavni lik Odlazak neće se vratiti barbie ferreira

Još vijesti