Gossip Girl

Vjerujemo da ste i vi među onima koji su na Netflixu uživali u epizodama „Tračerice“. Nema veze što je od snimanja serije prošlo više od desetljeća, ali modni odabiri Blair i Serene i dandanas mogli bi nas inspirirati za naše odjevne kombinacije.

Koji su to bili najbolji stilski trenuci u seriji „Tračerica“, koje obožavatelji još uvijek pamte? Koje bismo ideje za outfit rado posudili i kopirali?

1. Školske uniforme

Pogledajte samo školsku uniformu Blair. Tu su predimenzionirani crni blejzer, ispod košulja na prugice i crna kravata, uz detalj crvene trake u kosi. Definitivno stil koji bismo mogli kopirati i danas, bilo kod odlaska u školu, na fakultet ili za neke druge dnevne prigode. 

 

 

2. Pariški look

Kad su djevojke otišle u Pariz na kraju treće sezone, publika je s nestrpljenjem iščekivala njihove modne odabire. Cure izgledaju tako pariški i tako chic. Blair je obukla mini haljinu šarenog printa, a beretka i torba savršeno su se uklapale u cijelu priču. Serena se odlučila za malo smireniju zlatno-sivu kombinaciju, a na glasi je imala šešir kojim je upotpunila stajling. 

 

 

3. Plavo-crvena kombinacija

Cure su zablistale u dvije haljine klasičnog kroja koje jednostavno prate liniju tijela. Serena je začinila kombinaciju točkastom maramom u kosi i crnim remenom, dok je Blair nosila crveni remen. Ova bezvremenska kombinacija nešto je u čemu se možemo zamisliti i cijelo desetljeće poslije.

 

 

4. Dama u crvenom

Grimizno crvena haljina sirena kroja, s mnoštvo volana, nešto je što bismo i danas mogli zamisliti na crvenom tepihu na nekoj dodjeli Oscara. Dapače, godinama kasnije smo ovakav model i boju haljine mogli vidjeti na mnogim glumicama, pjevačicama i drugim slavnim osobama. 

 

 

5. Haljina za maturalnu

Tko bi mogao zaboraviti Blair u predivnoj nebesko plavoj Ellie Saab haljini? Bio je ovo modni trenutak od pred više od cijelog jednog desetljeća koji se urezao u pamćenjima obožavatelja serije.

 

 

6. Svi stajlinzi koji su inspirirali stajlinge „Emily u Parizu“

Nadajmo se da ćemo dočekati još jednu sezonu „Emily u Parizu“, jer obožavamo radnju serije, ali i s nestrpljenjem iščekujemo nove modne trenutke glavne junakinje. No, čini se kako je kostimografkinja serije puno puta bila nadahnuta baš Blairinim modnim odabirima.

 

 

7. Haljine za izlazak

Ove dvije mini haljine nešto je što bez problema možemo zamisliti kako i danas oblačimo za izlazak sa svojim curama. Haljine, makeup i frizura djeluju tako suvremeno. Mora da su Blair i Serena bile cure ispred svog vremena pa ovaj look, gledano s današnje perspektive, izgleda skroz in. 

 

 

8. Barbiecore manija 

Mjesecima prije i tjednima nakon premijere filma o najpopularnijoj lutki na svijetu - Barbie, cijeli svijet kao da je poludio. Sve oko nas je bilo i još je uvijek - roze boje, a Barbie je postala inspiracija za smišljanje odjevnih kombinacija. No, Blair je imala svoju fazu Barbiecore manije mnogo godina prije pa ako se želite odijevati slično kao Margot Robbie u filmu Barbie, potražite samo inspiraciju kod Blair. 

 

 

blair i serena tračerica outfiti blair i serene modni trenuci u tračerici gossip girl outfiti koje bismo kopirali

Još vijesti