Galerija Never Have I Ever Never Have I Ever Maitreyi Ramakrishnan - 7 +5 Never Have I Ever - 3

Taman kada smo pomislili da će završiti s Benom i da će biti jedan problem manje u njenom životu – nope. Najavljena je četvrta, i posljednja, sezona 'Never Have I Ever' serije.

Devi stvarno nije lako u životu! Njen je ljubavni život najveći kaos ikada, ali nekako sve uvijek završi dobro. Ako si pogledala sezone do sada i pomislila da će napokon ona i Ben dobiti priliku, malo si se prevarila. Slijede novi problemi! Najavljena je već sada nova sezona, četvrta, koja će ujedno biti i posljednja.

Never Have I Ever Pikanterije i tajne iza scene sa snimanja serije 'Never Have I Ever': Ovih 10 ne znaju ni najveći fanovi

Da sve završi sa stilom, stiže još jedan ljubavni trokut. U njihovu školu dolazi novi učenik! Glumit će ga Michael Cimino, a lik će biti tipičan 'bad boy'. I naravno da će Devi pasti na njega! Zvuči kao nevolja – i vjerojatno će i biti.

 

 

Iako nam je malo žao što je to posljednja sezona, u neku ruku, vjerujemo da je to pametan izbor, jer svaka serija koja počne ići u nedogled izgubi svoju nit i postane loša. Sjetimo se samo 'Riverdalea' kojeg su svi obožavali, a u posljednje vrijeme nitko ga više ne gleda. Ono što se za sada zna o četvrtoj sezoni je da se vraćaju svi nam poznati likovi! Veliki plus! Iako se točno ne zna kada izlazi sezona, zna se da će to biti sljedeće godine, 2023.

Iako se za sada ne zna puno, zna se dovoljno da bude uzbuđeni zbog nove sezone! Najavljeno je da se vraća i Paxton, iako je on završio srednju u prošloj sezoni, što će sigurno razveseliti dio fanova.

Emily in Paris Netflix je podijelio prve fotke nove sezone 'Emily in Paris' – Emily je promijenila izgled [FOTO]

never have i ever serija Netflix Četvrta sezona nova sezona najava

Još vijesti