Galerija Never Have I Ever Never Have I Ever - 1 Never Have I Ever - 3 +3 Never Have I Ever - 4

Ako nisi još pogledala ovu seriju do kraja i sve nove epizode koje su nedavno došle, pokušat ćemo ti ju ne spojlati. Oni koji ju još nisu niti krenuli gledati i zanima ih što je to – krenite! Nije bitno koliko imaš godina, ova će te serija zabaviti.

Devi je kaos, ali u svom tom svojem kaosu, kroz sezone je mogla naučiti neke bitne lekcije, a i mi gledatelji skupa s njom. Nije serija koju bi itko nazvao edukativnom, ali kroz nju su se provukle neke lekcije koje su itekako korisne i šalju dobru poruku. Možeš kroz greške Devi i njenih prijatelja naučiti nekoliko ljubavnih lekcija koje ćeš sigurno moći primijeniti i sebe. Ovih su 7 najbitnije koje ćemo zapamtiti.

1.On se sviđa tebi i ti njemu, ali to nije garancija da će vam veza uspjeti
Sviđanje i ljubav su samo neki od faktora koji su bitni za vezu, ali da bi ona uspjela, to dvoje nije dovoljno. Nekada je u pitanju krivi trenutak u životu, nekada različiti ciljevi, nekada to što jedno drugome ne možete dati ono što svatko od vas treba u vezi. Devi i Paxton su se jedno drugome sviđali, ali su ipak brzo prekinuli.

2.Nemoj se bojati reći nekom da ti se sviđa
Najgora stvar koja se može dogoditi je da ti kaže da ne osjeća isto. Ako ne pokušaš, nećeš niti imati šanse i morat ćeš tu osobu gledati s drugima. Toliko je očito da je Ben zatreskan u Devi, ali joj se cijelo vrijeme to boji reći. Možda je propustio priliku da joj bude dečko samo zato jer se bojao.

Maitreyi Ramakrishnan Nitko ne zna izgovoriti ime glumice iz 'Never Have I Ever' – evo kako se pravilno čita i izgovara

3.Ako ne voliš samu sebe, veza to neće promijeniti, samo će te učiniti nesigurnom
Najprije zavoli samu sebe, a onda nekoga drugoga. Ako ne voliš samu sebe, to je najčešće povezano i s nedostatkom samopouzdanja, a to može završiti kao situacija Devi i Paxtona. On je bio lud za njom i sviđala mu se samo ona, ali su prekinuli jer je ona cijelo vrijeme preispitivala njegove osjećaje jer nije vjerovala da se može sviđati tako zgodnom dečku.

4.Da mu se sviđaš, potrudio bi se
Kada se nekome sviđa, onda će se ta osoba i potruditi. Potrudit će se naći vremena za tebe čak i kad im je gužva, potrudit će se biti tu za tebe kada ih trebaš i biti ti podrška. Ako uvijek govori da nema vremena, to ti jasno pokazuje koliko je toj osobi stalo. Ben nikada nije imao vremena za Aneesu i njene stvari, ali je u isto vrijeme uvijek imao vremena za Devi. Jasno je tko mu se tu sviđao.

5.Na papiru može izgledati savršeno, ali u stvarnosti to ne znači da ćete uspjeti
Aneesa i Fabiola su se činile kao savršen par. Kliknule su, bile su idealne jedna za drugu na papiru, ali u stvarnosti, to nije bilo to. Nedostajalo je ono nešto. Netko ti se može činiti kao savršen za tebe jer zadovoljava sve kriterije koje imaš, ali to ne znači da će vam veza uspjeti. Na kraju možda osjetiš ludu kemiju s nekime tko uopće nije tvoja 'savršena osoba'.

6.Neke ljubavi s vremenom prerastemo
Mijenjamo se i odrastamo. Sigurno ni ti nisi ista osoba danas kakva si bila prije 3 godine. Nekada to znači i da prerastemo neke veze i ljubavi. Jednostavno one više nisu za nas. I to je u redu. Devi bi na početku serije umrla za Paxtona i njegovu ljubav, ali na kraju posljednje sezone, ne osjeća više leptiriće u trbuhu kada je s njim. Ne zato što joj se ne sviđa ili zato što ju je povrijedio, već jednostavno zato što je narasla kao osoba i otišla dalje.

Slika nije pronađena Popularna teen serija o seksu koja je dala neke korisne lekcije: Ovih 7 nije loše zapamtiti

7.Vjeruj prijateljicama kada te upozoravaju na nekoga
Sami smo nekada slijepi na znakove upozorenja u nečijem ponašanju, ali su zato tu naši prijatelji koji nam mogu dati objektivnije mišljenje. Kada ti frendice uporno govore da netko nije za tebe i da se ne ponaša dobro, poslušaj ih barem, nemoj im samo reći da one ne znaju vašu situaciju ili da ga ne poznaju dobro kao ti. Ne žele ti ništa loše.

never have i ever serija lekcije ljubav veze savjeti

Još vijesti