Galerija Selling Sunset Heather Rae El Moussa - 1 Heather Rae El Moussa - 2 +2 Heather Rae El Moussa - 3

Najavljeno je da dolazi i nova, sedma, sezona reality serije „Selling Sunset“. Ukoliko si se i ti navukla na ovu seriju o prodaji luksuznih nekretnina, onda će ti biti drago znati da serija ide dalje. Ipak, jednu originalnu curu izgleda nećemo gledati u novoj sezoni.

Ne znamo za tebe, ali mi smo postali totalno ovisi o ovoj seriji. Osim što možemo vidjeti kako izgledaju super luksuzne kuće u Los Angelesu – što nikad u životu vjerojatno nećemo imati prilike vidjeti, također uživamo u preludim odjevnim kombinacijama koje nose glavne cure u seriji, a tu su i neizostavne drame. I izgleda da nismo jedini koji smo se navukli jer serija ove godine dobiva i sedmu sezonu! Izlazi 3. studenog, što i nije tako daleko. To znači da je sezona već vjerojatno snimljena i više-manje spremna za izaći.

Money Heist i You Radnja ovih serija je otišla u neočekivanom smjeru: 10 serija koje imaju odličan „plot twist“

Prije nekoliko sezona je originalnu postavu napustila Christine, definitivno jedna od najupečatljivijih radnica Oppenheim grupe. Sada saznajemo da još jedna od djevojaka iz originale postave odlazi i to ne svojom voljom. Kako je otkrila u Instagram objavi, i sama je bila iznenađena što ju nisu zvali da sudjeluje u novoj sezoni, a ona je Heather!

 

 

Od svih, s njom ima najmanje drama, i neki su fanovi u komentarima došli do zaključka da je možda zbog toga izostala njena pozivnica za sudjelovanjem u novoj sezoni. Heather je najveća dobrica i netko tko se u posljednjim sezonama pokušava držati što dalje od drama. U komentarima se javila i Davina koja je također rekla da nije pozvana na snimanja nove sezone, no nju smo ionako prilično malo i viđali u svim sezonama. „Selling Sunset“ neće biti isti bez Heather.

Inventing Anna Gdje je danas Anna Delvey o kojoj je Netflix snimio seriju „Inventing Anna“? Evo što se s njom dogodilo


 

Selling Sunset nova sezona Sedma sezona Netflix tko će biti u novoj sezoni postava koga nisu zvali heather izostati iz nove sezone reality

Još vijesti