Inventing Anna

Vjerojatno si i ti u jednom dahu pogledala seriju o djevojci koja nas je sve zaintrigirala! Nitko i dalje sa sigurnošću ne može reći koja je Annina priča i tko je ona zapravo. Znamo samo da je završila u zatvoru, a što je bilo nakon Netflixove serije? Što se događalo s njom i gdje je danas?

Ako si mislila da Anna „trune“ negdje u zatvoru, malo si se prevarila. Zar bi stvarno očekivala tako nešto od ove djevojke, nakon svega što smo o njoj vidjeli u seriji „Inventing Anna“? Naravno da ne! Anna Sorokin ili Anna Delvey je najpoznatija prevarantica na svijetu, a mnogi i dalje nisu 100% sigurni u to što je stvarno istina kada je ona u pitanju. Popularna je serija pratila Annu, njen uspon i pad u njujorškom društvu. Na kraju smo vidjeli da je bila na suđenju i da je završila u zatvoru. Danas, nekoliko godina nakon svih događaja, Anna naravno da nije zaboravljana u nekoj crnoj rupi zatvora. Iako je osuđena na 12 godina zatvora, od srpnja ove godine Anna nije u zatvoru, već je samo u kućnom pritvoru u stanu u East Villageu u New Yorku. I to ne u nekom jadnom stanu, već živi u luksuzu kao i prije.

 

@anna.delvey.xoxo #annadelvey #inventinganna #annasorokin #fypシ #kellycutrone ♬ original sound - ✯

 

Nemoj misliti da zbog toga Anna živi dosadnim životom ili da joj je teško. Ma kakvi. Anna radi tulume, shoppingira, snima podcast, pjeva, ide na modne revije… iako ima oko zgloba na nozi policijsku narukvicu, to joj ne smeta. Ne može otići daleko od svog stana, ali može u njemu organizirati što god želi. U okviru Tjedna mode u New Yorku, pošto nije mogla otići na njega, organizirala je pravu pravcatu reviju u svom stanu.

 

@anna.delvey.xoxo Mother serving looks while being under house arrest #inventinganna #annadelvey #annasorokin #fypシ ♬ Emily Rose - Prada's Version - skinnygirls

 

Iako neki misle da ne zaslužuje sve to i da treba platiti za sve novce koje je pokrala, Anna zapravo ima hrpu obožavatelja koji su oduševljeni s tim kako se uzdigla iz pepela. Ljudi su zadivljeni vještinom koju ima, a voljela ju ili ne, moraš priznati da je impresivno kako se izvukla iz svih problema. Barem za sada. Što će dalje biti s njom i hoće li biti deportirana u Njemačku ili će se izvući iz svih problema i stvarno postati prava njujorška bogatašica i dio elite? Vrijeme će pokazati, ali čini se da je sreća na Anninoj strani.

Netflix intventing anna Anna Delvey Anna Sorokin što se s njom dogodilo gdje je danas je li u zatvoru najpoznatija prevarantica

Još vijesti