Money Heist i You

Ne volimo kada su serije i filmovi predvidljivi i kada već na početku znamo kako će završiti. Ako si u ovim serijama i mislila da znaš kakav će biti kraj, dobre su šanse da si bila u krivu. Imaju takav plot twist!

U dobrom dijelu filmova i serija možeš predvidjeti kako će završiti, ali ne i u ovima. Da, može se dogoditi da slučajno pogodiš, ali onda ćeš biti u manjini. Ove su serije pred kraj ili na samom kraju dobile takav plot twist da su ostavile gledatelje zbunjene i bez riječi. To je serija kakvu želimo gledati! Ako si i ti u potrazi za nekom takvom serijom, sada ćemo ti dati 10 prijedloga. Neke su od njih ugodno iznenadile gledatelje, a druge su imale iznenađenje koje nekima baš i nije sjelo. U svakom slučaju, kraj bi te mogao itekako dobro iznenaditi. Evo koje su to serije.

1.Money Heist
Španjolska serija koja je osvojila cijeli svijet. Ukoliko ju još nisi pogledala, preporučujemo da baciš oko. Već do sredine prve sezone ćeš se naći kako navijaš za pljačkaše. Serija ima nekoliko plot twistova koji su ju samo učinili još boljom.

2.Game of Thrones
Kraj ove serije je podijelio mišljenja – mnogi su razočarani, a ima i oduševljenih, ali jedno je sigurno, ovakav kraj baš NITKO nije očekivao.

3.Lost
Serija o putnicima aviona koji je pao na pusti otok gdje su ostali zarobljeni. Iako se ne radi o nekoj novijoj seriji, mogla bi ti biti dobra. Definitivno je napeta i ima plot twist koji je skroz neočekivan. Ipak, pripremi se – svi kažu da ih je kraj jako razočarao.

Monica iz Prijatelja Životne lekcije koje nas je naučila Monica iz „Prijatelja“: Ovih 9 stvari bi svi trebali pokupiti od nje

4.The Good Place
Eleanor se jedan dan probudi i ispadne da se probudila u raju! Ova komična serija prati Eleanor i njene prijatelje na „boljem mjestu“, ali nikako nije tipična komedija. I naravno, nije bez razloga na ovoj listi, ima i jedan totalno neočekivani plot twist.

5.Mr. Robot
Serija prati Elliota Aldersona, koji postane dio tajne grupe hackera. Ova je serija drugačija od svih koje si gledala, ima hrpu pozitivnih recenzija, a ima i neočekivane smjerove gdje ode s radnjom. Svaka će te epizoda ostaviti sa željom da odmah kreneš gledati dalje. Spada u psihološke trilere.

6.Behind Her Eyes
Jedna novija Netflixova uspješnica čiji kraj nema šanse da ćeš predvidjeti. Daj joj priliku i nećeš požaliti. Serija prati samohranu majku Louise koja započne aferu sa svojim šefom, kao i neobično prijateljstvo s njegovom ženom. Kada se stvari krenu otpetljavati, nećeš moći vjerovati u kojem smjeru će otići radnja.

7.You
Ukoliko ti je do sada promakla serija o serijskom stalkeru, vrijeme je da poklekneš i da ju pogledaš. Isplatit će se. Ni ova serija nema radnju koju je lako predvidjeti, a čak i posljednja sezona, gdje smo već dobro upućeni i znamo glavnog lika – svejedno nas je sve iznenadila krajem.

One Tree Hil Top 10 teen serije koje su obožavale starije generacije, a mogle bi se svidjeti i tebi

8.How to Get Away with Murder
Scenaristi ove serije su se dobro pomučili da sve sezone učine tako zanimljivima. Radnja prati grupu pravnih studenata koji žele jednog dana postati odvjetnici i koji su u okviru faksa na praksi kod poznate odvjetnice Annalise Keating. Svaka sezona ovdje ima svoj plot twist.

9.Orphan Black
Stavit ćemo ti na listu i ovu seriju, za koju znamo da je mnogima prošla ispod radara. Odlična je i bila bi šteta da niti ne znaš za nju. Glavni je lik Sarah Manning koja se odjednom pronađe u svijetu teorija zavjere i klonova. Njezini klonovi dolaze sa svih strana, svatko ima svoju priču o tome što se događa, a što je od svega istina? Glumica je briljantna!

10.The Haunting Of Hill House
Za kraj imamo poslasticu za ljubitelje horora. Ukoliko još nisi bacila oko na ovu Netflixovu seriju, baci ga! Serija ima više plot twistova i nekoliko će te puta dobro iznenaditi.

serije plot twist neočekivana radnja neočekivani kraj ne možeš predvidjeti kraj iznenađujuće serije preporuke serija što gledati Netflix

Još vijesti