Taylor Swift

Taylor Swfit je trenutno ono o čemu glazbeni svijet najviše priča. Izdala je novi album koji se očekivao s nestrpljenjem i koji će sasvim sigurno slomiti rekorde. Fanovi ga slušaju bez prestanka i u spotovima traže skrivene poruke koje im je Taylor ostavila.

Spotovi koje snima Taylor Swift u posljednje vrijeme izgledaju kao pravi mali filmići. Vidi se da je uloženo puno truda i kreativne energije. S novog albuma „Midnight“ su već neke pjesme dobile svoje spotove, a prva je bila „Anti-Hero“. Spot je fora i zanimljiv, ali jedna je scena u njemu mnogima zapela za oko i zbog nje su napravili dramu velikih razmjera.

taylor swift Savršena tetovaža za sve fanove Taylor Swift – jedan je dečko dobio najbolju ideju ikad

U jednom trenutku, Taylor Swift staje na vagu na kojoj se pojavljuje riječ „fat“, tj. „debela“. I tu je nastao problem. Cijeli spot je na temu gdje njena zločesta verzija osuđuje njen izgled, a ovo je bio samo jedan dio. Neki su nakon odgledanog spota počeli govoriti da to nije u redu, da je otišla predaleko s tom scenom i da je Taylor ima fobiju od debljanja. Sve je toliko eskaliralo da je Taylor tu scenu na kraju naknadno ipak maknula iz spota.

 

@y2kaylor Anti-Hero (Deleted Scene) #taylorswift #antihero #midnights #taylorsversion #swiftie #swifttok #midnightsera ♬ original sound - tay2k

 

Za sada pjevačica nije ništa komentirala, već je samo reagirala na ovaj način da je obrisala spornu scenu. Scena je izbačena iz spota na Apple Musicu, kao i na YouTubeu. Mnogima nije jasno kako je to bilo koga uvrijedilo ili zašto je scena smetala. Stariji optužuju nove generacije da su preosjetljive i da sve smatraju kao napad na sebe i svoja uvjerenja te da ne dopuštaju umjetnicima nikakvu kreativnost. Scena je zapravo ima skroz smisla, što je Taylornim fanovima sigurno i jasno.

Ona je i sama jedno vrijeme bila prozivana da je „debela“, iako je zapravo tada izgledala skroz normalno i niti malo debelo. Očito joj je to ostala kao neka osobna borba s vlastitim izgledom i na ovaj ju je način podijelila. Nije nikoga time vrijeđala niti joj je to sigurno bila želja. Ipak, kako situacija ne bi nastavila dalje rasti i postala epic drama, scenu su jednostavno odlučili obrisati. Šteta!

Charli D'Amelio Charli D'Amelio više nije samo TikTokerica – sada je i pjevačica! Ljudi su u nevjerici koliko je dobra

Taylor Swift glazba anti-hero spot obrisana scena drama midnight

Još vijesti