Slika nije pronađena

Kada nekog glazbenika voliš toliko da te drugi smatraju pomalo i frikom zbog toga, to je znak da je skroz u redu da si staviš i neku tematsku tetovažu. Nekada je teško pronaći dobru ideju, a najviše ljudi stavlja stihove omiljene pjesme. Ali ova tetovaža. Ona je level iznad.

Za sve koji nisu fanovi Taylor Swift i koji nisu apsolutno ludi za njom, ova će tetovaža biti skroz bezveze i neće ju niti razumjeti, ali kada pravi fan ovo vidi…pitat će se zašto ju već nema tetoviranu na svojoj koži. Ljudima nekada padnu na pamet genijalne ideje, i drago nam je da ih podijele sa svima na društvenim mrežama. Jedan je dečko pokazao svoju novu tetovažu posvećenu Taylor i oduševio ljude. Jednostavno je na ruku napisao '(Taylor's Version)'. Fanovi sigurno jako dobro znaju značenje.

@zakkvinyl it’s true, Taylor owns me #swifttok #taylorswift @taylorswift original sound - zakk.vinyl (Taylor’s Version)

Tetovaža je odlična jer ima značenje koje će biti jasno samo fanovima, a nije niti napadna, ovaj kratki natpis može se staviti bilo gdje, i neće biti toliko vidljivo. Ne bi se čudili da odjednom Taylor na ovaj način postane 'vlasnica' velikog broja ljudi. Video je do sada pogledalo već nekoliko milijuna ljudi, a neki nisu dugo čekali i već su si i sami stavili ovakvu tetovažu. Svakako malo drugačija i odlična ideja!

Pogledajte još:

Tetovaža koja se može skenirati – na prvu zvuči bizarno, ali ipak ima i dublje značenje

Dečko iz Hrvatske crta tetovaže koje su nas apsolutno osvojile – jednostavne su i imaju poruku

Tattoo majstorica djevojci napravila grešku na tetovaži – mnogi zbog toga ne krive majstoricu, već djevojku

tattoo tetovaža Taylor Swift

Još vijesti