Galerija Taylor Swift - 5 Taylor Swift - 1 Taylor Swift - 2 +3 Taylor Swift - 3

Taylor Swift uvijek ima spreman plan, i to plan koji nitko nikada ne očekuje. Sada je uspjela iznenaditi fanove s jednom vijesti koju baš nitko nije mogao očekivati. Šok! Ali u pozitivnom smislu.

Čak i kada svi misle da su ju prokužili i da znaju koji će biti njen sljedeći potez…bam! Taylor napravi nešto skroz deseto. Tako je bilo i ovaj put. Fanovi su bili 100% sigurni da će na Grammyjima najavili da izlazi novi album „Reputation (Taylor's Version)“. Sve je vodilo k tome. Taylor je u posljednje vrijeme u crnim outfitima i outfitima koji su skroz u „Reputation“ vibri, a ona i njeni bliski ljudi su svi stavili i crno-bijele profilne fotke na društvenim mrežama. Bilo je svima „jasno“, dolazi sljedeći ovaj album.

Taylor Swift i Travis Kelce Fanovi kažu da ih Taylor Swift i Travis Kelce podsjećaju na jedan poznati filmski par

Sinoć na Grammyjima Taylor je na pozornici bacila neočekivanu bombu – da, izbacuje novi album, ali potpuno novi album. „The Tortured Poets Department“ izlazi 19. travnja.

 

 

Bit će to njezin 11. studijski album, a ovu tajnu je čuvala čak dvije godine. Malo je reći da su fanovi danas izvan sebe i da ih je Taylor OPET uspjela iznenaditi kada su bili sigurni da su predvidjeli njen sljedeći potez. Znači li to da će europski datumi „Eras turneje“ čuti uživo i neke pjesme s tog albuma? Ili će njegova turneja tek uslijediti nekada kasnije? Za sada se ne zna ništa više osim toga kako se album zove i kada izlazi.

Sinoć su se održali Grammyji, a ovo je top 8 odjevnih kombinacija slavnih o kojima se priča Billie Eilish i Taylor Swift na Grammyjima 2024 Madison Beer na Grammyjima 2024 Miley Cyrus na Grammyjima 2024 +5 Billie Eilish na Grammyjima 2024

Taylor Swift grammyji novi album najava kada izlazi glazba sve o novom albumu

Još vijesti