Taylor Swift i Billie Eilish

Glavna celebrity svađa, ako se uopće može nazvati svađa, ovih je dana sukob između Billie Eilish i Taylor Swift. Što se tu točno događa, tko se naljutio i zašto?

U svijetu slavnih non stop ima nekih napetosti, vrijeđanja i svađa. Oni koji vole drame, uživaju! Sada su u glavnim ulogama Taylor Swift i Billie Eilish. Ovih dana svi pričaju o njih dvije, a što se tu zapravo dogodilo i od čega je sve krenulo? Billie Eilish je ovih dana izbacila novi album "Hit Me Hard and Soft", a album je mnoge oduševio i o njemu se dosta pričalo. Ipak, Billie nije uspjela zasjeniti Taylor i njen album "The Tortured Poets Department“ i pogurati ju s prvog mjesta. Je li to uzrokovali da se Billie naljuti ili je razlog nešto drugo? Ne zna se točno, ali fanovi nagađaju. Billie je samo odjednom izjavila da ona nikada neće raditi koncert koji traje tri sada jer je to psihotično i nitko to ne želi. Dodala je da ni ona ne bi htjela toliko dugo biti na koncertu izvođača čiji je fan.

 

 

Mnogima je odmah bilo jasno da bi ovo moglo biti prozivanje Taylor Swift i njene Eras turneje. Iako Taylor nije jedina koja održava tako dugačke koncerte, svi misle da je ovaj komentar usmjeren prema njoj jer je Billie nešto ranije kritizirala i glazbenike koji izbacuju isti album u različitim bojama, kako bi zaradili više novaca – što je Taylor također nedavno napravila.

 

@badtakesbyclyde all this over a chart battle and yall claim its taylor thats not a “girls girl”- billie eilish and her team shade taylor swift #fyp #taylorswift #thetorturedpoetsdepartment #billieeilish #guesstheplayer ♬ original sound - clyde (taylor’s version)

 

Billie je moglo naljutiti i jer Taylor izbacuje dodatna izdanja novog albuma i remiks singla "Fortnight“, čime je izlazak albuma Billie Eilish stavila u drugi plan. Širi se ideja da je ovim potezom Taylor htjela zasjeniti Billie i da je namjerno stavila dodatna izdanja da izađu baš onda kada i Billien novi album.

 

 

 

 

Sama Taylor Swift za sada nije odgovorila na ove prozivke niti ih komentirala na društvenim mrežama.

Baby Lasagna se tetovira Baby Lasagna je stavio novu tetovažu – njegov tattoo umjetnik je otkrio što mu je tetovirao

Borna Rastović i Martina Vuletić - 2 Ideja za spoj: Rasta oduševio pratitelje spojem koji je organizirao za svoju Martinu

Taylor Swift billie eilish Svađa drama razlog što se točno događa zašto se svađaju razlozi

Još vijesti