Galerija Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 4 +4 Aleksandra Prijović - 5

Aleksandra Prijović ludnica vlada već neko vrijeme, a tko nikada nije ni čuo za nju, u proteklih se nekoliko tjedana to sigurno promijenilo.

Pjesme Aleksandre Prijović se vrte u slušalicama mnogih ljudi, kako mlađih tako i starijih. Ako pogledaš na YouTubeu, svaka njena pjesma ima barem minimalno 6 milijuna pregleda. Što nije mala stvar! S obzirom da je na sceni već više godina, do sada je snimila hrpu pjesama i objavila puno spotova. Svatko će imati svog favorita i onu jednu pjesmu koja mu je posebno draga.

Aleksandra Prijović KVIZ: Provjeri svoje znanje o pjesmama Aleksandre Prijović!

A koja je to Prijina pjesma koja je najbolja od najboljih? Ona koju najviše ljudi voli? Pitali smo naše čitatelje da nam pomognu u odabiru. Po tome, ako se pita mlade, nekoliko pjesama je posebno odskočilo kao favoriti. Svi su mogli glasati u našoj anketi i odabrati njenu najbolju pjesmu, a po trenutačnom stanju glasova to je „Devet života“.

Prva je na listi, a odmah iza nje, sa svega nekoliko glasova razlike je i „Dam dam dam“. To su dvije pjesme za koje se većina slaže da su najbolje. S druge strane, najmanje vaših glasova dobila je pjesma „Javno mesto“.

 

 

Kako se čini, Aleksandra na koncertima stvarno da sve od sebe i pokušava uvrstiti sve svoje hitove na popis pjesama koje izvodi uživo. Nadamo se da će tako biti i na zagrebačkom koncertu i da će svatko imati priliku čuti uživo svoju omiljenu pjesmu.

Aleksandra Prijović - 1 Kako je izgledala Aleksandra Prijović prije nego je postala slavna - evo koliko se promijenila

Aleksandra Prijović Najbolja pjesma najpopularnija pjesma najdraža pjesma odabrali mladi anketa glasovi Mladi u Hrvatskoj

Još vijesti