Galerija Breskvica Breskvica - 1 Breskvica - 2 +2 Breskvica - 3

Breskvica je jedna od najpopularnijih balkanskih pjevačica. Kada izbaci novu pjesmu, jedno je sigurno, ta će pjesma biti u trendingu i tjednima je se nitko neće moći zasititi. A koja je pjesma najbolja?

Nema tko nije čuo do sada za Breskvicu. Ukoliko voliš vrstu glazbe kakvu ona stvara, sigurno si među ljudima koji će uvijek kliknuti na njenu pjesmu kada vidiš da je izbacila neku novu. Svaki joj spot broji preko 10 milijuna pregleda, što nije mala stvar. Pjesme su joj zarazne, imidž poseban i odnos prema fanovima top. Breskvica je već puno puta dokazala da je i dobra osoba, a ne samo dobra pjevačica.

Breskvica Breskvica pokazala da osim što je dobra pjevačica ima i veliko srce – iznenadila je fana

Ovog puta ćemo se ipak fokusirati na njenu pjevačku karijeru. Do sada je izbacila toliko hitova! Teško ih je uopće sve i pobrojati. Pitanje je sada, koji je od tih svih hitova najbolji? Koja je ta jedna pjesma koja ipak ima najviše fanova? Jesu li to starije ili novije stvari?

 

 

Koja će pjesma odnijeti titulu kao najbolja pjesma od Breskvice, ovisi o tebi! Niže smo pobrojali hrpu njenih pjesama – sigurno ih sve dobro znaš, a na tebi je da glasaš i odabereš svog favorita. Daj glas i gledaj kako se tvoja omiljena pjesma diže na ljestvici, a usput ćeš vidjeti i koji su to favoriti većine! Krenimo s biranjem najbolje pjesme…

 

Quiz Maker - powered by Riddle

 

breskvica glazba balkanska glazba pjesme Najbolja pjesma od breskvice glasanje biraj anketa

Još vijesti